Sunday, April 1, 2012

Family Bowling Match

Assalamualaikum  =)

Dah lebih sebulan dah tak update blog nie. Last post 29 feb, now dah 1st april. Nie bukan entry april fool eh, hahaha :D owhh ye, sebulan tak update sebab new semester dah start. Sudah kembali ke shah alam semula dan jadi student sem 4. Satu sem lagi and then praktikal. yahoooo ~ :D 


Okay make it fast, kejap lagi nak balik shah alam balik. Kali nie nak share pasal ktorang satu family belah mama pegi main bowling dekat Summit USJ. Macam biasa, perkara yang dah berlaku sebulan lepas baru nak story. :P Cuna siap IM lagi tanya bila nak update blog, sorii cuna busy sangat. ececehhh hahaha tapi sekarang mira dah update :D


Date : 10 / 03 / 2012
Venue : Summit USJ



comel tak hadiah mintak maaf sebab update blog lambat ^_^



say hello to aina comel yang baru potong rambut tapi still takot dengan auntie mira :(




adam si penjaga bola. 
sila alert dengan setiap gambar adam lepas nie sebab aksi dia sama saje. 






amboiii cuna, hahaha :D



1 - adam




2 - adam







family cuna ada 6 sahaja ye, bukan 7. :D



3 - dan si penjaga bola dah ada pembantu. :D





bawah nie aksi comel aina dengan adam. semua syok main bowling, dorang boleh main dua orang sama - sama. so cute ! :D




tapi still tak boleh lawan kecomelan pipi londeh. hahaha :D


and before balik, kena end up dengan satu gambar family,




ehh satu lagi gambar tertinggal. weee~


nampak tak bias bila start entry dengan gambar adni, last skali pun dengan gambar adni. :D

1 comment:

  1. Hi amiraH,
    amik kat pintu belakanG astro (bukan pintu yG dari bukit jalil tu ye). hari kHamis kul 2pm. satu oranG 2 tiket je. sapa cepat dia dapat tau.

    ReplyDelete