Thursday, February 9, 2012

Stress Relief

Assalamualaikum, =)


Venue : Taman Tasik Perdana (Lake Gardens)




















nampak tak expressi melampau di situ. 









"Mira cuba kau angkat tangan buat tanda happy sikit ! "
baik buk, kena paksa. :P



Budak nie tak payah di paksa buat buat happy. hahaha :D




tak sedar dah besar, nak main playground jugak. 







Walaupun muka kau pelik, tapi aku suka gambar nie. hakhakhak :D










Benda nie bergoyang habis. Bila aku try diri tegak, goyang dia macam gempa bumi. Aku dah taw apa perasaan rasai gempa gumi. =.=





 Dekat Lake Gardens nie, ramai gile orang buat wedding photoshoot. Ada dalam 3, 4 pasangan la aku jumpa. So kiranya, kalau korang nak buat wedding photoshoot, Lake Gardens ada. :D




Haiii, meet Zara. Cousin iqa. :D



It's just another way nak reduce stress nyer duduk rumah tanpa buat apa apa keje. Main playground. Owhh thankyou iqa sebab sudi teman walaupun agak pelik tiba tiba aku ajak pegi Lake Gardens even both tak pernah jejak sana. Hakhakhak :D


0 biji dragon ball:

Post a Comment