Sunday, February 19, 2012

Bamboo Thai,

Assalamualaikum   =)

Rezeki jangan di tolak, musuh jangan di cari, :P





It was happen last thursday, 16.02.2012  ktorang dapat invitation di mana ada orang nak belanja makan ! hakhakhakhak  :D






ktorang pasal makan memang selalu on. weeee ~














Rasa dia, sedap jugak. Owhh yang nie ktorang makan dekat Bamboo Thai dekat Gombak Prima. Borak borak until 11.20pm where balik 10minit before kedai tutup. Staff tengah kemas meja, ktorang still borak dengan rancak nyer sebab dah lama tak lepak borak borak macam nie. Cerita pasal banyak benda, pasal hal dunia, study, owhh isu amalina che bakri pun include sekali. :P 

Sampai rumah pukul 12 midnight after drop iqa. Waktu on the way balik, punya la banyak doa yang di baca sebab dahla sorang, wa cuak ada orang tumpang je nanti and Alhamdulillah, nothing happen. :D




Ha, inilah the person yang bermurah hati nak belanja. hihihihi dia cakap, kalau dah dapat keje, memang niat nak belanja kawan kawan. sumpah terharu, tak sangka ada kawan yang bermurah hati (stop drama !) :D


And, thankyou so much zain ! kenyang aku dengan iqa malam tu. ktorang simpan perut taw semata mata kau nak belanja makan. hakhakhak btw, aku rasa bersyukur sangat dapat kawan yang memahami ktorang yang masih student lagi, takde income lagi, yang sudi belanja. Even sekecil kecil zarah dan sebesar - besar aku, Insya Allah aku ingat :')

Bukan zain je, banyak lagi kawan - kawan aku yang tak perlulah nak mention nama dorang, Insya Allah aku akan balas balik jasa korang nie. The more you give, the more you get back. :D Tunggu aku keje, waktu tu aku pulak hulur duit belanja korang okay ! Keep my words, :)

0 biji dragon ball:

Post a Comment