Sunday, January 1, 2012

Hello 2012 - Bubye 2011

Assalamualaikum...

Heyy my first entry for 2012. Sila tengok pada archive, hahahha welcome 2012 ! Okbai 2011 :D

Apa yang aku dapat 2011? macam - macam pengalaman. Nak listkan semua memang tak larat, bukan tak larat tapi malas lebih. :P

# Finally i finish my diploma at UiTM Segamat ! ♥
# Convo on the same year, :]
# Dapat pengalaman kerja dekat office
# Puasa sebulan dekat rumah selepas tiga tahun tak merasa. :D
# Dapat continue degree, yeaayyy ! :')
# kenal kawan kawan baru masa degree and i miss my friend masa dip dulu T___T


Banyak sebenarnya tapi aku pun malas nak putar balik. Semua orang ada pengalaman masing masing kan? Hope 2012 akan beri the best untuk kita semua. Chaiyok chaiyok everyoneee! :D 



Owhh fireworks nie dari I-City. Aku lepak dengan Faina tengok fireworks. Masa nie orang sambut newyear, ktorang berperang bercinta bergado dengan buku. hewhewhew :D



I'm gonna miss you BM222 3A. :')
Our seminar with speaker, Pn Zarina Nalla. 



My wish for 2012,


and, 



and, 




and, 






Amin. Again, aku ada cakap aku tengah final kan? wish me luck friends ! :D Owhh, ingat tak post yang aku kata aku nak move on? I did it ! seriously ! sometimes rasa tak percaya pun ada rupanya tak susah nak move on cuma kenal betol betol tetapkan hati, perasaan dan iman. Ehh iman? hahahhaa :D Move on sangat susah, dia mencabar untuk jadi lebih kuat tapi bila kau dah berjaya, kau akan rasa hasil nya. So now, i'm feel it. weeee~ Kalau dulu asyik pikir, sekarang tak lagi. Just believe your self. Everything gonna be alrite. :D

Happy New Year 2012 !



2 comments: