Friday, January 20, 2012

Breaaakkkk !

Assalamualaikum :)

i'm done with my final exam and now, semester break ! weeeeeeeee~ :D
cuti kali nie tak lama. Kalau sebut masuk balik bulan 3, mesti rasa lama tapi ikotkan cuti 6 minggu je. Rasa sikit tak? rasa sebab sebelum nie dah cuti 4 bulan yang berminggu - minggu lama nya. hakhakhak

You know what, kenapalah takde teknologi canggih yang senang nak packing barang sebab aku letih bila dah packing dekat shah alam, balik rumah kemas balik masuk almari. Aku dah taktaw nak sumbat mana dah. My bad. 







dan aku tengah lapo sekarang nie, maka

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








ini makan nya, :D

happy holiday to me and for those yang cuti sekali.

2 comments:

  1. ok beger tu sangat menyelerakan.wuhuhu
    alin sepatutnya cuti sem 2minggu je,more or less make it 3.
    tapi nasib baik registration ada 2kali!bulan 1 n ujung bulan 2.weehu!

    ReplyDelete
  2. @aleen aiden : yeke? hikhikhik sikit je cutinya tapi atleast cuti kan. :D hapy holday dear ! :P

    ReplyDelete