Thursday, January 26, 2012

Evening

Assalamualaikum  =)

















gigi jadi half sebab akibat excident. 














nice weather. nice evening. 

mereka cuti seminggu. nie je masa nak spend. kalau la UiTM punya schedule sama dengan cuti sekolah... kalau ehh, kalau. :D


Tuesday, January 24, 2012

Obsessed

Assalamualaikum...










#owhhmantembamgilenakmampos





Masih lagi dalam mood cuti. hewhewhew :D 

Friday, January 20, 2012

Breaaakkkk !

Assalamualaikum :)

i'm done with my final exam and now, semester break ! weeeeeeeee~ :D
cuti kali nie tak lama. Kalau sebut masuk balik bulan 3, mesti rasa lama tapi ikotkan cuti 6 minggu je. Rasa sikit tak? rasa sebab sebelum nie dah cuti 4 bulan yang berminggu - minggu lama nya. hakhakhak

You know what, kenapalah takde teknologi canggih yang senang nak packing barang sebab aku letih bila dah packing dekat shah alam, balik rumah kemas balik masuk almari. Aku dah taktaw nak sumbat mana dah. My bad. 







dan aku tengah lapo sekarang nie, maka

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








ini makan nya, :D

happy holiday to me and for those yang cuti sekali.

Sunday, January 1, 2012

Hello 2012 - Bubye 2011

Assalamualaikum...

Heyy my first entry for 2012. Sila tengok pada archive, hahahha welcome 2012 ! Okbai 2011 :D

Apa yang aku dapat 2011? macam - macam pengalaman. Nak listkan semua memang tak larat, bukan tak larat tapi malas lebih. :P

# Finally i finish my diploma at UiTM Segamat ! ♥
# Convo on the same year, :]
# Dapat pengalaman kerja dekat office
# Puasa sebulan dekat rumah selepas tiga tahun tak merasa. :D
# Dapat continue degree, yeaayyy ! :')
# kenal kawan kawan baru masa degree and i miss my friend masa dip dulu T___T


Banyak sebenarnya tapi aku pun malas nak putar balik. Semua orang ada pengalaman masing masing kan? Hope 2012 akan beri the best untuk kita semua. Chaiyok chaiyok everyoneee! :D 



Owhh fireworks nie dari I-City. Aku lepak dengan Faina tengok fireworks. Masa nie orang sambut newyear, ktorang berperang bercinta bergado dengan buku. hewhewhew :D



I'm gonna miss you BM222 3A. :')
Our seminar with speaker, Pn Zarina Nalla. 



My wish for 2012,


and, 



and, 




and, 






Amin. Again, aku ada cakap aku tengah final kan? wish me luck friends ! :D Owhh, ingat tak post yang aku kata aku nak move on? I did it ! seriously ! sometimes rasa tak percaya pun ada rupanya tak susah nak move on cuma kenal betol betol tetapkan hati, perasaan dan iman. Ehh iman? hahahhaa :D Move on sangat susah, dia mencabar untuk jadi lebih kuat tapi bila kau dah berjaya, kau akan rasa hasil nya. So now, i'm feel it. weeee~ Kalau dulu asyik pikir, sekarang tak lagi. Just believe your self. Everything gonna be alrite. :D

Happy New Year 2012 !