Saturday, December 17, 2011

Wedding dayy !

Assalamualaikum :)


Date : 17/12/2011
Venue : Dewan Perdana, Keramat Mall

Selamat Pengantin Baru 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Wan NurAfifah Wan Mohd Kamal ♥


cantik gileeeee kan! aku tengok pun perghhhhh ifa nie stunning gile on her wedding. Atas pelamin senyum memanjang. Oh my, aku rasa nak kawen sekarang jugak bile lepas attand wedding ifa, hahaha :D Everything best start dari arrived, sampai la ktorang balik. Ikot flow la orang kata. Bak kata enn, "wedding ifa nie tenang gile. tak macam wedding yang selalu" :D

Makanan sedap ! ktorang siap lepak makan kuih lagi nak tunggu pengantin sampai. Masa pengantin nak masuk tue, aku yang berdebar lebih. ngade ! :P Okay aku taknak cerita panjang, tengok gambar je la ye. :)







Baju purple - Daddy ifa, 









Dua menantu sekali gus. :D




Cantiknyer kakak ifa !





sukaaaaa~










Hot couple, :P





Ohh thankyou ladies teman saya hari nie, :)


Nice kan? :D dekat wedding jumpa moss. Moss nie classmate aku masa semester satu dekat Segamat. Then Moss continue dekat kolej pulak. Tak expect pun akan jumpa, moss yang tegur aku dulu. Rasa macam nak jerit je tadi - "weyhhh moss kau ingat aku?!" hahahahhahaha :D Owhh nama betol dia Fahmi. 

Btw, congrats ifa, sangat cantik. berseri - seri sangat. Pengantin yang sangat sporting. Ifa nie course-mate aku dekat Segamat dulu. Penah satu kelas. :D I wish you the best and hingga ke akhir hayat. Amin.



p/s : one week je lagi tinggal, after that, FINAL. kejap je rasa, pffft~

0 biji dragon ball:

Post a Comment