Friday, December 30, 2011

The final,

Assalamualaikum...

hey peeps! My final exam is just around the corner. Next week dah final exam. Start 4hb, 6hb, 7hb, 12hb and 17hb. So my first paper on next wednesday. Just wish me luck ! :D
Atas meja serabut dengan notes semua. Bila ngantuk mesti rasa nak makan. Kalau tido nanti terlajak pulak maka kena ada food ! :D






haaa nie feveret aku sebab sambil study sambil makan. hahahahaha :D



owhh, aku tengah study subject personal development. Baca je, tak paham pun lagi. Senang cerita just review. :D then aku terjumpa ini dalam slide, 




Aku nak jadi pendengar yang setia sebab kalo mereka di situasi aku, yang memerlukan tempat mengadu, aku nak dorang buat benda yang sama untuk aku. Tapi bila aku baca balik slide nie, i'm not the good listener. Sometimes aku buat jugak mimik muka bila dengar. Sometimes bila orang yang aku menyirap datang mengadu, aku buat endah tak endah je. Nampak tak berdosa nya di situ. hahahhaha :D senang cerita aku susah nak avoid emotional responses.  Tapi aku akan try. 

What goes around comes around. Bila kita buat jahat dekat orang, orang pun akan balas balik dan masa tue jangan nak rasa terkilan atau marah bila orang buat macam tue dekat kita sebab itu di kira pembalasan yang sudah di beri. get it? Mari kita munasabah diri okay. hahahhahaha :D

Okay, I need to proceed with my studies. Take Care everyone ! :)

0 biji dragon ball:

Post a Comment