Monday, December 26, 2011

Ending 12,

Assalamualaikum  :)

1) Video Arab


ICT 2011 - Masuk freeee babe ! :D


2) Presentation BEL and Wedding Hidayah

- maaf takde gambo :) -


3) Kak Anis E' Day and Boling






Cobaan aku nak buat mata juling tak jadi. My bad... 



Happy Engagement Day kak Anis ! :D
Kak Anis nie kakak iqa. Comel je tunang kak Anis, heeeeee :)











Boling kali nie aku kalah. Boleh? hahahahah have a nice weekend with my family and friends. Class untuk semester nie pun dah habis. Gonna be miss you BM222 3A. Even baru kenal masa masuk kelas nie, tapi korang best !





Owhh gambo gambo di atas aku cilok kat page Ariel dengan Fiza. Weee~
Even next sem kite dah tak sama kelas tapi kite still kawan kan? :)
Yang dekat tengah tue, lecturer Personal Development aku. Dia yang bawak kitaorang pegi seminar dekat KLCC, pegi ZOO, senang cerita kelas dia banyak berjalan. hehehehehehhe :D


note : arab masih tak settle sebab aku takde mood nak edit video. bhahaha :P

0 biji dragon ball:

Post a Comment