Sunday, November 27, 2011

Salam Maal Hijrah,

Assalamualaikum :)

again, aku lambat update lagi. haha :D sejak masuk degree nie memang tahap kemalasan aku menjadi jadi. sejak phone sony pink rosak memang tahap kemalasan di tahap maksima. sejak laptop rosak, memang everything jadi malas. :D  here the point, aku sekarang langsung tak pakai phone yang ada camera plus music. sangat bosan okay. believe me. phone aku sekarang sekadar taip received, sent and replay massage sahaja. ada radio tapi aku tak reti guna. haha

kira senang cerita, aku di tahap kuno gile la sebab aku dah biasa pakai phone yang ada camera nie sekali bila si pink dah rosak, aku macam dah tawar hati. even aku ada camera sendiri, tapi kalo bawak pegi mana - mana kang orang kata aku show off. hikhikhikhik :D aku macam pasrah gile. dah takde jiwa nak tangkap tangkap gambar macam diploma dulu. sebab tue la aku jarang update blog sebab aku takde gambar nak share. hahahaha :D 

ehhh aku bukan nak cerita pasal tue sebenarnya. tue sekadar luahan hati je. aku nak cakap hot topic yang may be dah basi. hahaha weyh aku nak cakap aku sukaaaa gileeeeeeeee Malaysia menang bola ! hahaha aku excited gile. sumpah ! :D aku tengok dia lawan ngan indon masa untuk ke separuh akhir tue. then aku tengok final yang both bertembung lagi. dua dua game aku tengok kat kedai. memang superb la ! selama nie aku tengok kat umah je, nie bila lepak kedai, aura bola dia lain. sape sape yang penah lepak mamak tengok bola, sure korang dapat rasa apa yang aku rasa. weeee~ aku rasa seksyen 7 shah alam masa final m'sia vs indon tue dah macam stadium je. hahahaha :D




amboiii abang muslim i bersemangat youuu ! hahahhaa :D


besok dorang lawan dengan Bahrin pulak. So gudluck wira - wira negara. :D jangan risau, kami sentiasa sokong korang. aja aja fighting ! :P

owhh, khamis lepas aku ada present BEL individu 40 marks. I try my best tapi aku rasa aku punya bapak terok. Lepas present aku rasa nak nanges sangat. Terok yang sangat terok okay. Dahla aku as first presenter. T_____T btw, harga s11 tak turun lagi ke? aku nak phone tue la. hikhikhik mengidam sejak iklan kat tv lagi. nak beli tak mampu. dengan sony pink rosak, dengan laptop rosak, so ada benda lagi penting nak kena buat dari beli s11. inform me kalo s11 dah turun sampai 1K okaaayyy ! :D



soon, this phone shall be mine. (:



Salam Maal Hijrah friends, :D

sincere,
ASJ :D


4 comments: