Monday, August 1, 2011

Lepaking with ♥

Assalamualaikum...

hari tue aku ada lepak dekat Nilai. Lepak dekat rumah my kak long yang dah pindah Nilai. Dah lama plan tapi asyik cancel je so nie la masa nyer walaupun aku gerak dengan iqa je. Its okay, nanti kalo datang lagi ktorg bawak satu kelas ye pinaz ! heeeeee :)

ktorang gerak pukul 9 pagi tak silap, then sampai nilai nak dekat 11am. Cik pinaz nie amik ktorg dekat keretapi Batang Benar. Sebelum Enn sampai (owhh lupa, aku panggil dia Enn sebenarnya. dekat UiTM yang orang panggil finaz :D ) ktorg gedik gedik kejap,




muka pukul 11 pagi sebab ktorg bangun pagi untuk gerak Nilai,



Dah boleh buat muka sopan sikit dah mira, =.="

Then Enn (di sebut-N) bawak pegi breakfast even ktorang dah makan sebelum keluar. Ehh aku je dah, iqa belom. hikhik.. biasalah, aku mana boleh skip breakfast. :D



best wooo roti canai nie. sedappppp !! tapi aku tak puas hati jugakla sebab kecik. mana cukup! haha! :)

lepas tue sampaila dekat rumah Enn. lepak borak - borak. Tolong mak Enn masak (ececehhhh.. :p ) then ktorg keluar pegi Nilai 3 nak discuss pasal business. Rumah Enn memang dekat gileeee dengan Nilai 3, taw Nilai Impian, rumah dia la tue. hikhik.. 





Then malam keluar lagi, lepak dekat Dataran Nilai,
















aku memang suka bagi flash lebih bila edit. haha, :)





malam tue borak sampai pukul 4pagi. Aku tak taw aku cakap apa tapi yang aku taw, aku tak sedar bila aku tido. heeeeee, :) btw, tengs a lot kak long ! Insya Allah ktorg datang lagi. Cepat - cepat pindah Gombakkk balik taw ! :D




NEWS : tadi tengah kemas - kemas barang untuk start berniaga selasa nie, dan kumpul baik - baik, nie la hasilnya. Owhh ye, ktorg berniaga Selasa sampai Khamis. :)


Semua di atas adalah brand NANI KL.
owhh plastik renyuk tue sila buat taktaw sebab excited kan lepas beli kelam kabut bukak plastik nak rasa kain. hehehee.. yessssss, you should know tudung NANI KL is the best quality dan ktorang sebagai penjual pasti akan memberi apa yang terbaik untuk customer. :D
Nanti aku bagi reason why you should buy NANI KL okay? ♥

btw, aku tak masukkan sekali shawl aku semua. hehehe.. takpew, wish us luck for tuesday until thursday babe ! :)


Happy Ramadhan readers ! :D

2 comments: