Monday, August 22, 2011

Iftar with love (ii)

Assalamualaikum, :)


entry nie suppose post awal ramadhan dulu tapi duk tangguh tangguh maka dah nak habis ramadhan baru nak post. Okay iftar nie macam benda wajib la setiap kali dengan dorang nie. Mereka ini adalah classmate aku masa sekoleh menengah dulu. Kami nie budak budak account :) 



Tempat : Malaya Steamboat, Sri Gombak Prima



firstly, kena check-in dulu :)


harga dia not bad. dia bagi style buffet so sesuai pada meraka yang suka makan banyak banyak tanpa risau pasal harga, okay itu aku. :P ada banyak gileeeee jenis steamboat yang korang boleh pilih, serius ! sampai tahap korang akan pening dan rasa "ehh aku dah amik yang nie ke? ehh yang tue pun belum. dekat sana pun " dan akhirnya akan rasa nak jerit "weyhhhhhh banyaknyer makanan !" 

price dia untuk dewasa RM23 sahaja dan untuk kanak - kanak RM19 then makan la berapa banyak pun sampai korang jadi last customer dia pun takpew. :)
















 "woii gile busy woman" - perliiiiiiiiii !






caption dekat fb comel gile : pepahat ke tetukul ke or PENUMBUK???tapi mira ckp PEPATAH... ;)





















mekasih ye korang ! suppose lagi ramai yang join tapi last minute cancel so mereka sahaja la yang ada. btw, tengs mereka mereka yang bawak kereta dan tumpangkan kami yang takde kereta nie, sobs sobs.


Note : preparation to degree 
          o fees - done !
          o medical checkup - done !
          o PTPTN - done approve
          o rumah sewa - errr, 50% kot? 

banyak lagi woii tak settle. aku lagi risau nak masuk degree dari raya. Okay selamat berpuasa babe, :D

0 biji dragon ball:

Post a Comment