Sunday, August 7, 2011

Contest : Iftar with Maria Elena

Assalamualaikum... 



Ehem ehem, heeee.. aku ada masuk contest. I mean photo contest. 1st masuk babe ! sumpah mengigil sebab before nie tak penah masuk pun. haha ! Just 'like' pic member je. Tapi hari nie tergerak hati nak join contest nie. Sebab? Sebab dapat bukak puasa dengan Maria Elena ! haha.. Sape Maria Elena? Majistret? Doctor? Ahli Muzik? walahweyhh.. haha! Pegi google sape Maria Elena, tengok semua video dia then baca semua apa yang dia post dekat blog dia. dia kelakar ! heeee :) 

Btw, masuk sebab nak jugak jumpa Maria Elena depan - depan, macamne dengan lawak spontan dia, dengan mimik muka yang bapak hodoh tapi dia sangat cantik. hikhik.. di sebabkan nie 1st photo contest aku masuk so memang takde harapan la nak menang sebab baru je aku check tadi, dah ada 80 lebih penyertaan. Even dia select 15orang nanti tapi esok lusa ntah ntah ada lagi 200 orang yang hantar penyertaan kan? so better jangan letak harapan tinggi okay? :)

Kalo korang nak vote untuk aku, terima kasihhhhh sangat sangat ! nie yang sayang lebih nie. haha ! 


step 1) log in fb korang

step 2) search "ODISI STUDIO" dan like page dia

step 3) Bukak folder "Iftar with Maria Elena"

step 4) cari pic aku, aku punya pic no-32 / Miera Fieqah dan like 

step 5) done ! :)


btw, yang keliru ke nanti, aku masukkan pic nie, 


okay? :)


Kalo tak dapat buka sama - sama dengan Maria Elena pun, kitew buka sambil tengok video dia la boleh? hikhik.. :P

0 biji dragon ball:

Post a Comment