Sunday, August 7, 2011

Contest : Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes

Assalamualaikum...

Hari nie aku di invite oleh yayath untuk join satu contest yang menarik hadiahnyer. haha ! Menang tak menang, tue belakang cerita tapi kita kena ada prinsip belom cuba belum taw. hikhik.. Dia punya syarat senang je. Nie aku copy paste dari blog owner nyer la, Owner dia adalah Innanie Ariffin 



Caranya: AS SIMPLE AS ABC

1. Follow my blog  & Like my fanpage  + Follow blog penaja di  http://d-luvers.blogspot.com/
2. Komen sekurang-kurangnya 3 entry daripada blog aku (lebih lagi bagus!)
3. Buat satu entry bertajuk "Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes"
4. Letak banner kat atas tu dalam entry & korang lengkapkan slogan
    "Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana......." (tak lebih 50 patah perkataan)
5. Kemudian link kan ke blog aku &  Tag 3 orang kawan yang lain (make sure dorang tahu)
6. Tinggalkan link korang di entry aku ni.
7. Dateline : 15 Ogos 2011, 11.59pm



"Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata Kerana...."


bila mata membaca dan menilai sesebuah blog itu, kita pasti dapat identify perangai atau pun gaya owner blog itu sendiri sebab apa yang kita rasa itulah yang kita tulis. blog juga umpama diari harian yang 'terbuka' dan kita dapat share apa yang mengembirakan diri kita'

okay done ! gelii tak baca? haha.. takpew takpew, hantar je. Rezeki kita tak taw. hikhik.. Okay aku nak tag 3 orang,


1) Anis
2) Xyren
3) Fatin Fafa


done ! jomla masuk sekali kawan - kawan. kalo boleh aku nak tag semua. haha ! 

1 comment:

  1. time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

    salam sayang dari
    Innanie Ariffin

    ReplyDelete