Thursday, July 21, 2011

Happy, :)

Assalamualaikum....

lamayerrrrr tak update blog mira ! last post 3 Julai, hehehe.. sori sori, :) btw, prepartion for degree dah start sebab takot bulan posa nanti tak sempat so buat awal la. Aku tak tengok HP lagikk! arghhh, tension betol. bila ntah nak tengok pun tak taw. Dah lama tak shopping, jenjalan, makan - makan, tengok wayang, serius rindu. =.="



Owhh, btw hari nie happy sebab rasa rindu dekat kawan - kawan tue terbalas sebab hari nie ramai online so comment ramai - ramai. email penuh dengan fb punya notification je. Lepas nie dah tak jumpa dorang, ada yang dapat Arau, ada yang dapat Shah Alam, ada yang dapat Segamat dan ada yang dapat Melaka. So memang berpecah dan susah nak jumpa balik. ZAMAN DIPLOMA ZAMAN PALING BEST. SERIOUSLY. 


Clearance tak buat lagi. Bila aku nak pegi Segamat. Susah sangat ke nak buat clearance? Kalau tak buat ada effect apa - apa ke? Okay tue apa yang aku rasa sekarang. Maybe next week aku pegi Segamat balik. Segamattttttt, I coming!!! :') 


Wahai kawan - kawan, need your support. Sila la ke page http://el-sista.blogspot.com/ dan lihatlah kalau ada yang berkenan, boleh tempah. Salah satu cara untuk support degree guna duit sendiri. haha, belajar berdikarila maknanya. Support us okay !  :')


Besok nak settle kan pasal degree lagi, so dengar lagu nie untuk pembakar semangat ye!



Who says you're not perfect?
Tell me babeh, who? 

HAHA, best lyrics for me. Lagu pembakar semangat namanya. heeeee, :)

Ok, bye !




(pap, pap, pap.... *bunyik tapak kaki pergi)

0 biji dragon ball:

Post a Comment