Friday, June 10, 2011

They need your vote,

Assalamualaikum...

Anyone yang joint "The Cutest Thing" under ChurpChurp? Meh bagi nama, nanti boleh aku vote. heeeeee. boleh tak aku lupa nak baca email ChurpChurp pasal "The Cutest Thing" nie. Korang boleh hantar gambar yang cute - cute korang rasa dekat fb ChurpChurp then need vote from friends or sape - sape pun. Last date hantar gambar 6hb hari tue. Yessss baru je lagi then now time for voting them. Mungkin korang rasa yang nie cute


#1 Nor Aida Adlina bt Adit
alolohh, comelnyer awok ! :D



#2 Rayyan Haries
Cute tak? :D



#3 Nur Fahana binti Saad
Act dia cute gileee !


#4 Jasmine Tan Hui Sien
Damn cute !


#5 Nicole Chang
Soooooo cute !


Cute kan? Cara - cara nak vote mereka atau yang laen sebab banyaakkkkk sangat yang the cutest thing enter this competition rasa macam rambang mata nak vote so better korang tengok sendiri. Cara - caranya,


1) Like fb ChurpChurp
2) then select the cutest thing dekat belah kiri.
3) VOTE ! :)


here the top 5, yang latest aku tak sure tapi nie yang ChurpChurp bagitaw 


#1 Nicole Chang
170 Votes


#2 Teng Chui Theng
138 Votes


#3 Norzillawatie binti Zahidin
133 Votes


#4 Aizat Izmi bin Mohamed Zaharin
111 Votes


#5  Ahmad Dzulfadzli Bin Mohamad Tarmizi 
99 Votes.



Sila vote before June 14, 2011 ye kawan - kawan. So make your decision and vote for them ! :D

0 biji dragon ball:

Post a Comment