Sunday, June 19, 2011

Sekali harung,

Assalamualaikum....

nie entry sekali harung nama nya. haha.. sorii sebab dah lama tak update. aku dah start keje. weeee~ cuti 4 bulan kan, aku ingatkan nak duduk rumah lepak, ubat suai perabut semua sebab aku memang suka bab interior nie. haha tapi tak boleh sebab ayah dah suruh keje so i'm working now. susah sikit nak update sebab balik keje memang nak tido je rasa. esok bangun pagi pegi keje balik dan same routine. Insya Allah aku update bila free okay? 

Owhh here, aku ada hang-out dengan bestfriends aku tapi tak sempat nak update. Iqa dah update dekat blog dia so korang kena baca dekat sana la. heeeee. 




:)

1 comment: