Wednesday, June 29, 2011

ROZITA CHE WAN

Assalamualaikum...

haha, boleh tak caps lock nama ROZITA CHE WAN dekat tajuk? heeeeee. dia memang cantik kan even dah ada anak. But tue bukan isu nya, aku nak share pasal aku jumpa sorang adik Rozita Che Wan ! bukan ayu raudhah, nie bukan pelakon pun tapi memang cun la. manis gile ! aku sebagai seorang perempuan tengok pun dah terpegun habis. *okay, ada gaya les dekat situ*

aku jumpa dia pagi tadi. Sekali dah tengok, memang mata tak lepas la. dalam hati "perghhh cun gila!" dahla pakai tudung pulak tue, baju pulak uptodate gile dengan corak polkadot. memang feveret aku la. senyum manis je. memang beruntungla sape dapat dia. Bila dia masuk office aku tadi, aku dah macam familiar dah dengan muka dia. last - last Pn Nisha (Wife CEO) kata yang dia tue adik Rozita Che Wan sebab aku tanya


"sape tue Pn Nisha? Cun gile!"


"Cun kan ! dia adik Rozita Che Wan tue"


"haaaa????!!!! patutla cantik habis !"



sekali balik rumah, aku try google sebab adik - beradik Rozita Che Wan memang penah masuk paper sebab kecantikan dorang. Then aku jumpa dekat album wedding Ayu Raudhah. Memang sah dia adik - beradik Rozita Che Wan nie. Siapa? Nie dia

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






dia wife LAN PET PET sebenarnya. haha, baru aku sedar. So dia yang pakai tudung belah kiri tue. Cun kan! tengok depan - depan lagi cun. Okay aku nak share tue aje sebab sampai sekarang aku terbayang senyuman dia. ehh dia senyum dekat aku taw ! heeeee ! :D

2 comments:

  1. hahaha..yg untung lan pet pet la coz dpt wife cantik smpai ko tenung dia dgn pndangan les gitu! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha,
    taw xpew! untung gile kan!
    haha.. cantik, cun !

    ReplyDelete