Thursday, May 12, 2011

Teguran,

*entry nie akan berada di atas selama seminggu. new entry sila scroll ke bawah. :D*

Assalamualaikum...

Aku telah di tegur, telah ehh.. hahaha.. di tegur oleh my lovely boyfie aka my daddy. Ayah cakap



"kak, kenapa gambar dalam blog semua macam pecah? guna canon gambar pecah kew?"



aku pun dah lama perasan tapi aku malas nak pikir. Janji orang boleh tengok. Tapi bila pikir balik, betol jugak ayah cakap. Macam - macam aku try edit. Last - last nie la hasilnya. Agak pelik tapi gambar akan nampak clear bila dia dalam actual size. Sorriiii gambar besar sangat. Ayah kata much better macam nie, so harap korang pun terima la. :D

0 biji dragon ball:

Post a Comment