Saturday, May 7, 2011

Rasa macam loser gilee

  1. Ada MyVi baru before September
  2. Ada Volvo V70-R design
  3. Volvo S80 executive (aku suka interior dia)
  4. Pesona R, tapi aku mcm tak suka je. Haha
  5. Comel betol Alfa Romeo Mito
  6. What the hell JB-Phuket 1 tank diesel for Porsche panamera. Woaaaa!!!
  7. Jazz 2011 dah nak masuk Malaysia, so AYAHHH!!! Hahaha
  8. Okay aku suka LUXGEN neora concept!
  9. Wahai Volvo, kenapa tak naek ke 400hp power je untuk S60-R design. (=.=)"
  10. Jaguar XF baru best !
  11. Sukaaaaaa VW New battle. :D
  12. Audi memang cari nahas kalau dia produce A3 e-tron. Haha
  13. BMW 640i Series Convertible – RM868,800 *nak tercabut anak mata dari soket*
  14. Welcome to Malaysia Infiniti. ^^
  15. S60 = RM348K for T6 and RM288K for T5
  16. BMW5, executive drive
  17. BMW 320i dah launched. Dah boleh tengok on the road dah mira. :P
  18. Audi A8 RM658,800 asal aku rasa murah eh?
  19. BMW 7Li M Sport RM848,800
  20. MINI COUNTRYMAN RM248K - RM286K
  21. yeahhh.. NEO R3 dah lunched RM79,797 – teringat kereta zaki.^^
  22. Mazda3 RM99K


rasa loser gilee sebab dah berbulan tak check pasal kereta. Rasa macam OMjayyy pegi masuk bawak kelambu la mira, rasa macam katak bawah tempurung je. Bulan nie pun tak beli TG lagi. Dahla bulan March pun tak sempat beli sebab sibuk sangat. Bila check dekat page Paul kelmarin, otak macam ehh ehh banyaknya benda baru. Ketinggalan gilaaa aku. Nak kata Paul tak antar email dekat aku, ada je tapi aku yang tak bukak. 



see??? Dari bulan Febuary punya email aku tak baca. Bukak email tengok mana yang penting je. Nak habiskan masa baca email memang taklah kan. Ada je benda nak buat. Maka, sumpah rasa looserr gilee skang. Yang aku listkan kat atas tue pun yang aku sempat check dan yang aku suka la. hikhik... :D

cuti 4 bulan dah boleh check dan up to date balik dah mira. 

0 biji dragon ball:

Post a Comment