Thursday, May 5, 2011

PGN Melaka

Assalamualaikum...

Venue : Hotel Equatorial Melaka
Perkara : Pre-Graduation Night UiTM Johor
Date : 8 April 2011


nampak macam Church kan? :D




yooo, tembamnyerr tangan. (=.=)"



melo, nad, atiq


My table.
anis, ita, ina, shima, dayah, nafis, mewa, evra, nad.


kelas aku divide dua sebab satu meja hanya untuk 10 orang. so lagi 10 orang meja laen. Kash duduk dengan Fawa then frenkie duduk dekat table laen. 

nie selebihnya. dekat meja satu lagi. dahla gap jauh. sioot betol. 
suria, liyana, ila, suatika, leen, faina, dhamiri, zaki, mok, shukri


suria, liyana


meja sebelah. budak banking jugak. :D

The Menu


yeaah, frenkie baju biru. 

OMjayyy, gambar nie dekat fb En Syam comment ! 
Our lovely lecturer yang tengah sambung PHD dekat UKM. 
Ktorang student terakhir dia before dia continue study. :D





#1 hot couple
Kashfi and his girlfriend.



#2 hot couple
Hariz, Aniz

#3 hot couple
Nad, Evra



Motif : The Ring. :D

Warda.



Photo of the day



nak kata enjoyy sangat dengan dinner PGN nie pun tak jugak sebab siang tue ktorang student banking ada test sampai pukul 5.30.. bus gerak pergi melaka pukul 6 petang. Dahla ktorang batch terakhir gerak melaka dengan budak investment. Those budak budak final semester yang laen either degree student or diploma student dah gerak pukul 2 petang sebab dorang ada seminar. Ktorang di kecualikan sebab ada test.

Penat jugak sebab lepas test terus balik bilik kelam kabut siap. Gerak dari UiTM Segamat around 6.45ptg. :) sampai around 8.30malam la jugak. Sampai sampai table semua dah penuh. Memang masa tue tak nampak kawan dah. ramai sangat. ^^

Sampai UiTM balik around pukul 2 pagi kalau tak silap. Malam tue dapat jumpa nia. gosshh, bapak rindu aku dekat kauu ! kenapa makin kurus nie?? Ke aku yang makin gemok? hahaha..


Ceria betol gambar. Terima Kasih UiTM Johor. ♥

0 biji dragon ball:

Post a Comment