Thursday, May 5, 2011

My Niece :)

Assalamulaikum...

quite short update. dekat fb aku letak gambar Una. Sape Una? my first niece. Yang cute, yang chantek sampai anis kata Una macam Mia Sara Nasuha. heyyy, tengok Auntie Mira dia la. :D



sekarang Una dah sekolah pun. dah beso. 
Wan Aisya Husna

Birthday yg ke-3




My second niece - Wan Adam Mulhim



Third - Aina Farisah


and the latest, keluar pada 29 April 2011

Wan Adni Irdina



aku letak gambar Una yang nie as profile picture. sekali Mizie tegur



hahahha.. ^^


4 comments:

  1. mira ajar aku mcm mana nak ambil pic chat kt fb tuu>>>??huhu

    ReplyDelete
  2. owhh.. tue guna print screen. :D
    ko tekan je button prt sc kay keyboard belah kanan atas. then bkk paint, tekan edit then paste.

    then aku crop supaya kecik then focus kat ayat aku print screen tue je. :D
    aku crop dkt Microsoft office picture manager,

    try la, :D

    ReplyDelete
  3. nak tanye nak tanye. if dh tekan prt sc tu dia automatic keluar or save ke? aku dr dulu try enggak boleh sih.

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    lepas tekan prt sc tue mmg di kira save la tue
    then bukak paint then paste.
    cbe try.. xyren dh berjaya buat. :D
    klo xleh, nnt aku ajar dekat IM fb. :D

    ReplyDelete