Wednesday, May 4, 2011

Last Dinner

Assalamualaikum...

aku kata minggu nie nak cerita pasal part 6 je kan? here, janji di tepati. firstly, DINNER. kita cerita ikot flow eh. ehh tapi taklah ikot flow sangat. hentam je la. 


Venue : Dewan Sri Peria
Perkara : Dinner Diploma In Banking Association (DIBA)

nak pujuk satu kelas supaya pergi bukan senang. but at least semua pergi. Nie second dinner aku sepanjang study dekat UiTM Segamat. Last dinner masa part 1. haha.. sumpah annoying kan! Just attend dinner part 1 dengan part 6 je. :) okaylah.. quite happy sebab dah lama tak pergi dinner kan. agak batak la jugak. :P tapi paling best, part 6 dapat layanan istimewa. Ada table sendiri kira dah di reserved la. Makanan dah di hidang semua. Everything complete! Lauk pun sedap. :D 









 En. Dollah. :D














comel nyer mewa buat peace. ^_^


complete 21 peoples plus one. :D




the guys. 
seriously dorang BEST ! :D 


OMjayy ! love this. :)


kashfi, faina










zaki, nad




mewa (afiq), nad, mok


mimie, mok




serius rindu. teheeeee... even dinner nie dah lama. tak sure bila may be around bulan March if I not mistake but rasa macam semalam semua nie terjadi. Kita bergembira, Kita bersorak, Kita ketawa, semua rasa. Masa nie memang rushing. Esoknya ada presentation video MKT, ada presentation ENT, tapi for the last moment, kami ukir senyuman ikhlas tanda menyokong dan hargai ini antara masa - masa terakhir kami sebagai diploma student. :)


0 biji dragon ball:

Post a Comment