Saturday, May 7, 2011

Last Class with Miss Suzana ♥

Assalamualikum...

Actually aku baru balik dari Ikan Bakar Sekinchan. Tapi di sebabkan aku tak bawak Mr Canon yang gagah perkasa tue so maka aku update laen kali sebab gambar tak dapat lagi. So soon ehh..

Nie last kelas ktorang before start study week and final. Kelas Legal aka Law in Banking. Mean budak - budak banking je ambik subject nie. Kelas nie best ! sebab ktorang dapat lecturer yang best sangat. Miss yang baek, yang manjakan ktorang. Yang sabar dengan kerenah budak laki sebab masa kelas miss, semua jadi terbalik. Miss penah kata


"perempuan cakap 200,000 patah perkataan sehari tapi lelaki cakap 20,000 patah perkataan sahaja"


tapi tue semua dusta ! hahaha sebab masa kelas miss, lelaki yang cakap 200,000 patah perkataan sehari dan perempuan hanya 10,000 je aku rasa. haha.. budak laki bising gile kalau dengan kelas miss. Dengan datang lambatnya la, dia suruh miss terangkan banyak kali la, bila miss suruh take note, dorang wat dunno je sebab dorang bajet pandai. Macam - macam lagi la. 

Masa nie aku, mok dengan nad lari kejap keluar pergi beli Cake Secret Recipe. Tue pun bersubahat dengan leen mintak tolong leen suruh miss start kelas pukul 10.30am sebab ktorang nak lari kejap pegi beli kek. Bila dah sampai Secret masa tue, ktorang sampai 10.30am dengan Secret baru nak bukak nya, baru nak tulis ayat apa yang ktorang mintak, rasa macam sengal je. Dahla cuak miss marah sebab kelas before tue miss penah denda dorang yang datang lambat. 

Masa beli tue, ita dah call tanya dekat mana sebab miss tanya ktorang dekat mana. Leen pun msg aku. Aku suruh mok bawak kereta cepat sikit. Kata Neo CPS kan, dah boleh tekan minyak lebih dah masa tue. heeeee. But okayla, bandar segamat ke UiTM take 7minutes mok bawak. Laju la jugak sebab nad yang dekat belakang tolong pegang kek dah nak terbalik dah. :P

muka datang kelas pukul 11 am tapi bawak kek untuk miss. :)





then, what the surprise sebab miss buatkan kek batik untuk kelas. OMjaayy, love you miss ! :D
kira makan dua kek la hari tue, Cake Secret and Cake Batik dari miss.




suasana dalam kelas masa semua tengah nom nom kek miss

sumpah kecewa dengan Secret Recipe Segamat. Bentuk love tue tak chantek !




Miss Suzana Hassan
seram tengok mata miss. haha!

sukaaaaaaaaaaa pic nie sebab nampak ceria gileee ! ♥



candid 



bapak itam la kau miraaaa... dah macam anak negro dah ha !


thanks for everything ! sampai sekarang ingat miss antar msg wish gudluck untuk final. Rasa macam alaaa so sweet la miss. heeeeee. Miss dah bertunang, nikah bila tak sure tapi end of the year kot. Doakan ktorang berjaya dunia akhirat. Love you miss, ♥


*photo ehsan Zaki Jamaludin and Hasrita Lalik*
*Dear JBM1126B, jangan ambik gambar dekat sini ehh sebab aku dah resize. takot kalau korang ambik nanti gambar pecah. nak gambar inform, I'll sent through email. :D*

0 biji dragon ball:

Post a Comment