Saturday, April 2, 2011

Tripp moment, ♥

Assalamulaikum...

tak complete sangat tapi okayla. nak tunjuk korangkan for those yang tak tengok through fb aku. :)



last pic before camera habis bateri. 






LADIES. 



mok, kash















resort - mate














hot couple dalam kelas. :)








evra : awk... jom kawen

nad : kejapla nak pikir

bahaha!








leen sayang, :D




BOYS. 











vandalism. tapi sukaaa. :)



budak nie semua gambar nie comey-comey. untung sape dapat. ehh ehh.. haha!













the best moment. bus rosak, :P








note : dear friends JBM1126B, jangan copy gambar dekat sini ehh sebab aku kecikkan size gambar. so kalau nak amik dekat fb aku. :) and untuk boys, dari 900++ gambar, sorii korang dapat around 500++ je sebab selebihnya kena tapis. 


maaf sebab tak susun gambar ikot flow everything. 4hari 3malam yang sangat bernilai. kalau nak comparekan trip pergi cameron dengan trip pergi tganu mana yang much better, trip tganu sangat best ! sebab semua dah rapat. dah takde nak malu - malu dah. :) tapi dari segi kemudahan, trip cameron menang lagi,



tekan SINI untuk baca pasal our trip. :D

0 biji dragon ball:

Post a Comment