Friday, April 1, 2011

Saya mengaku saya salah,

Assalamualaikum...


okay taw dah, taw sangat dah. nak buat macam mana, ada sebab la. jangan nak marah marah sangat lahh.. haha! here, 


kenapa tak update blog lama gile nie mira? 
ermm, sebab busy la.


ce cite apa yang myebabkan kau busy?
ermm, assignment. test. tutorial. semua la! 


elehh, tapi online fb boleh?
err... tue kejap je pun. 


okay dah dah. at least aku dah update skang. haaaa.. :D nanti aku nak cerita pasal party busuk basah lencun nad, aku nak cerita pasal dinner DIBA, aku nak cerita pasal T'ganu ehh nak upload gambar dan....



Jadual Final,


20 April (Wednesday) - MKT361 
23 April (Saturday ) - MGT345
25 April (Monday) - ENT300
30 April (Saturday) - FIN360



and stay ada assignment yang tak settle lagi. haishh, kuat mira. nie final semester nie. degree lagi double. last but not least, I'm Home! wee~

0 biji dragon ball:

Post a Comment