Sunday, April 17, 2011

Final,


FINAL IS JUST AROUND THE CORNER. 

20hb, 23hb, 25hb, 30hb, 

GUDLUCK MIRA !! :D





Saturday, April 2, 2011

Tripp moment, ♥

Assalamulaikum...

tak complete sangat tapi okayla. nak tunjuk korangkan for those yang tak tengok through fb aku. :)



last pic before camera habis bateri. 






LADIES. 



mok, kash















resort - mate














hot couple dalam kelas. :)








evra : awk... jom kawen

nad : kejapla nak pikir

bahaha!








leen sayang, :D




BOYS. 











vandalism. tapi sukaaa. :)



budak nie semua gambar nie comey-comey. untung sape dapat. ehh ehh.. haha!













the best moment. bus rosak, :P








note : dear friends JBM1126B, jangan copy gambar dekat sini ehh sebab aku kecikkan size gambar. so kalau nak amik dekat fb aku. :) and untuk boys, dari 900++ gambar, sorii korang dapat around 500++ je sebab selebihnya kena tapis. 


maaf sebab tak susun gambar ikot flow everything. 4hari 3malam yang sangat bernilai. kalau nak comparekan trip pergi cameron dengan trip pergi tganu mana yang much better, trip tganu sangat best ! sebab semua dah rapat. dah takde nak malu - malu dah. :) tapi dari segi kemudahan, trip cameron menang lagi,



tekan SINI untuk baca pasal our trip. :D

Friday, April 1, 2011

Saya mengaku saya salah,

Assalamualaikum...


okay taw dah, taw sangat dah. nak buat macam mana, ada sebab la. jangan nak marah marah sangat lahh.. haha! here, 


kenapa tak update blog lama gile nie mira? 
ermm, sebab busy la.


ce cite apa yang myebabkan kau busy?
ermm, assignment. test. tutorial. semua la! 


elehh, tapi online fb boleh?
err... tue kejap je pun. 


okay dah dah. at least aku dah update skang. haaaa.. :D nanti aku nak cerita pasal party busuk basah lencun nad, aku nak cerita pasal dinner DIBA, aku nak cerita pasal T'ganu ehh nak upload gambar dan....



Jadual Final,


20 April (Wednesday) - MKT361 
23 April (Saturday ) - MGT345
25 April (Monday) - ENT300
30 April (Saturday) - FIN360



and stay ada assignment yang tak settle lagi. haishh, kuat mira. nie final semester nie. degree lagi double. last but not least, I'm Home! wee~