Friday, March 11, 2011

Tahniah Kak Liza,

Assalamualaikum...


just wanna to share, my luvly sister dah bertunang. arghh, so cweeet!!! :D aku memang tak datang la sebab dia buat jauh dekat sabah nun tapi at least dapat tengok gambar pun okayla. bukan kau takde kakak ke mira? ye memang tapi kak liza dah macam kakak aku dah. dia comel. :D owhh meh meh nak share



date bertunang.

















hari tue kak liza ada inform aku yang dia nak bertunang. aku ia ia ye ingat date sebab ingat nak wish la kan even tak datang pun tapi sekali aku pun lupa. bila dia dah upload dekat fb, baru aku perasan

"alaamaaaakk!! lupa nak wisshhh!!"


maka, dengan rasa rendah diri nya ucaplah tahniah dekat fb. @__@ tapi nak cakap lagi, tahniah kak! nanti kawen ajak tapi please buatkan majlis recepsi dekat KL... takde duitla nak fly Sabah. tolongla memahami adikmu ini yang takde duit. teheeeeee... :)



note: sabarla mira, semua orang ada perasaan marah. T____T

2 comments: