Sunday, February 27, 2011

Terasa jauh dengan blog,

Assalamualaikum...


dengan rasa rendah diri, sekali dengan rasa bersalah sebab sekarang nie rasa macam dah clash dengan blog. dah takde masa nak update blog. dah takde idea. (-.-")


1Mac - Test Law (Legal)
23Mac - Present MKT Group
25Mac - Test MKT (2)
video MKT tak edit lagi
ENT tak start lagi.


banyak keje tak?? BANYAKKKK.. :P even ada gap tapi tetap rasa berat. Syukur Alhamdulillah 

Test MKT (1) dah lepas
Test OM (1) dah lepas
Present MKT Individu dah lepas
Record video MKT dah lepas

so dah kurang beban kerja. dan here, finally proposal ktorang pergi Terengganu lepas berjaya weyhh!!! arghhhh.. bestnyerrrr!! aku paling suka pergi trip. even bukan aku yang buat proposal. haha!





i love you la HEA!! hahaa.. sebab awak bagi lepas proposal kami dan hargai kami yang sem akhir nie. heeeeee. dan nanti aku update pasal trip kelas pergi Terengganu nie. date pergi tue taktaw bile sebab ada yang clash dan ktorang pun kena pergi modul lagi. heh, 


dah dah, sebelum balik Segamat balik nie, mohon ampun di pohon kalau seminggu aku tak update blog. harap paham. kalau nak contact, boleh email dekat amrhsyfqh@gmail.com sebab aku rajin jugak check email. heeeee. :D

2 comments:

  1. untung ar g terengganu...bwak kopok lekor byk2 mira.. :p

    ReplyDelete
  2. as : bolehh as.. apa je yang x bolehh.. haha!

    ReplyDelete