Tuesday, February 1, 2011

She Moved, My Kaklong


Assalamualaikum...

sometime word can't describe how much ILOVEU. aku mungkin orang yang susah sangat nak mengaku sayang dekat orang, susah sangat nak puji orang, susah sangat nak cakap 'aku sayang kau' dan seorang yang susah sangat nak ucapkan terima kasih banyak - banyak. tapi hati aku mengaku semua tue. aku selalunya akan menyesal sebab tak cakap semua tue tapi kali nie aku cuba buat yang terbaek even kau taw aku jenis orang nak cakap ILOVEU pun susah sebab bagi aku ILOVEU hanya untuk orang yang betol - betol special je. 


she moved. yes, she moved. boleh paham perasaan aku? S.E.D.I.H... even aku orang pertama taw yang kau akan pindah, aku tetap sedih. kalau aku tak push kau malam tue, mesti kau takkan cakap kau nak pindah kan.. kalau aku tak call kau tengah malam tue, aku mesti sedih sekarang. at least aku dah menangis dulu dan aku dah terima kenyataan. aku mengaku kau rosakkan mood nak study OM malam tue tapi aku sedih sangat. aku cuak kantoi dengan roommate yang aku nanges, aku peluk buku OM cover muka aku. macam lawak pulak aku rasa cover dari roommate. 



ingat nie? yang kita pergi JJ ramai - ramai. :(




ingat nie? masa besday iqa... ktorang semua suka gambar nie tapi kau tak suka sebab kau kata aku tengah bercakap. mencacatkan gambar.




ingat tak kita buat coleslaw sama - sama masa BBQ dekat umah aku? 
kita punya coleslaw habis licin sampai ayah aku pun kata sedap. masa nie kita dah kalahkan coleslaw KFC kan?










ingat tak masa nie kita pergi makan dekat hotel grand season sebab kita semua dapat masuk IPTA. 




ingat tak masa nie kita buat reunion kecik - kecik dengan budak kelas @McD Sri Gombak.


















arghh!! aku rindu kau. aku taw abang long pun sedih kau pindah, tapi kitaorang lagi 10kali ganda lagi sedih wahai abang long. we're friend since 2003 even kadang - kadang tak sama kelas tapi rehat tetap sama. ktorang je mungkin paham kenapa kau tak boleh keluar rumah. dan aku ingat jijah selalu cakap


"aku akan kosongkan perut kalau nak pergi rumah enn."


kalau datang rumah kau mesti mak kau sediakan makanan. kalau beli nasi lemak dekat mak kau, mesti mak kau masukkan ayam sekali even aku mintak nasi lemak biasa je. hehe... kau selalu kata aku ucu yang degil. dan aku pun nak kata yang kau kak long yang degil. :') antara 6 orang, aku dengan kau je yang dah pindah keluar dari Pinggiran Batu Caves tapi aku pindah dekat je. stay lagi boleh rempit pergi rumah korang tapi kau pindah jauh... aku nak merempit pun tak berani sebab tak dekat yang aku sangka. bila kau pindah, dah kurang sorang kawan yang akan pergi mana - mana naek moto. hikhik...


takpelah, nanti ktorang datang sana ehh... kalau abang aku bagi green light pinjam kereta dia, aku drive bawak yang laen pergi umah kau. nak tido rumah kau! ktorang akan jejak jugak Nilai Impian. hehehe... ILOVEU kak long... :'(



note: How do you rate your current lifestyle? Does healthy means calling in fast food once a week? Or does it mean skipping meals & exercise? Take the #NestleProfiler today!

4 comments:

  1. hahaha aku benci bacer entry ko yg nih
    cozz wat???
    aku nk ngs bacer
    huhuhu~ NEWAY
    t abes sem kite g umh enn erh ko drive ;)

    ReplyDelete
  2. hahhaa.. hanya kitew je paham kan perasaan nya..
    aku pun benci baca entry ko, sedih.. ;'(

    ReplyDelete
  3. bodoh! aku lagi sedih (noratiqah suffri)

    ReplyDelete
  4. smpai ati ko kata ktorg bdoh qa..

    haha!

    ReplyDelete