Sunday, February 20, 2011

Prank Party


Assalamualaikum…

Venue : College Zamrud, UiTM Segamat
Masa : After test MKT (Marketing)


Disini, aku nak mohon sembah maaf harap di terima sebab dah lama tak update blog. Seminggu kan? Not sure actually, balik Segamat memang susah nak update. Okay, dah baca tajuk? What do you expect? Prank party!!!! A.k.a party tepung. Haha!

Mangsa ktorang kali nie adalah our classrap. Yeaahh, leen!! Besday dia 17hb hari tue. Tapi takkan nak buat masa date tue sebab masa tue semua tengah berusaha baca buku. So tak syokla bile dah baling tepung lepas tue balik bilik baca buku balik. Owhh ye, test MKT 18hb so ktorang buat 18hb. Sumpah lawak aku rasa hari tue sebab faina bagitaw yang leen nak balik bilik sebab nak tolong adik dia buat banner. adik dia masuk dalam pencalonan MPP. Otak aku memang blank masa tue. Jenuh pikir macam mana nak tarik leen lepak Zamrud dulu. Pujuk punya pujuk, leen kata okay. Ktorang ajak tengok movie sama – sama, pasang LCD dekat court badminton Zamrud – okay tipu.

U know what, 13orang attack sorang! Arghhhhh!!! Hahahaha… memang betol betol mandi tepung leen. Even ada sedikit masalah sebab rancangan tak ikot plan yang sepatotnya tapi its was happening babe! Semua lari beratus meter malam tue sebab nak selamatkan diri dari kena tepung. Attack leen actually kejap je, lepas tue memang start la attack sama sendiri. Dahla aku yang pegang tepung, aku pun sama terok je macam leen. :P leen serius tergamam masa tue, faina pergi bocorkan rahsia yang nie aku punya rancangan, terus leen kejar aku. Yana bajet dah jumpa port terbaekla nak sorok dari kene tepung, sekali aku dengan sue datang, hambik kau!!!! Putih jugak bajunya. Haha!



nie dia, our mangsa. :D
























after test, bersih lagi. :P









"mira, kau dah macam Hantu Kak Limah Balik Rumah"

woii!!!! 






after that, esoknya (semalam) ktorang outing celebrate besday leen dekat KFC.






























bajet bajet tido kepenatan.





muka penat. outing dari pukul 11 pagi sampai 9malam. :S







1st joint dorang outing, memang gile ah! setiap kedai dorang singgah dan setiap kedai tue jugak amik gambar. alasan amik gambar


"dah last sem niee"



kenapa leen pakai baju kurung? sebab dia kata seluar jeans dia rendam sebab kena tepung. kenapa leen pakai beg lain masa outing, dia kata beg dia rendam kena tepung, apa lagi yang kau rendam leen??


"SEMUAA!! dalam poket pun ada tepung taw!"


haha.. serius sorry sangat - sangat kalo kau terkjut dengan apa yang ktorang buat. heeee. its memory and i'll miss it. :'( tengs zaki belikan tepung. :P




btw, click SINI jugak sebab shima ada update pasal nie jugak. :D

0 biji dragon ball:

Post a Comment