Monday, February 7, 2011

Langkawi #3

Assalamualaikum...


ada gaya macam Arnold tak-taw-eja tak? heh,





















Jellyfish aka Obor-obor. 













geng berkaca mata. 







adik yang sangat nakal+degil



My heart, My soul, My everything



yeaayy, wallpaper laptop.

















hey, please take care dekat Rembau. :)


kronologi

> habis test pukul 5petang, terus berkejar pergi stesen bus Segamat sebab bus pukul 6petang.

> ayah ambik dekat kL Sentral dan terus gerak pergi Kuala Kedah

> singgah RnR Sungai Buloh, tukar baju. hey, before tue I wearing baju kurung dari Segamat ke KL Sentral taw! because of test hari jumaat. 

> drive dari Kuala Kangsar hingga Bukit Merah. dengan mata mengantuk, sekadar 110km/h je sebab before tue pagi jumaat bangun around 8am untuk study for test then lepas Bukit Merah baru dapat tido - pada pukul 3.20pagi. kira cepat bape jam aku bertahan. heee..

>dah lama tak pergi Langkawi, last pergi masa kecik dulu so agak 'batak' jugakla kali nie. haha!

>masa balik kena denda RM30 oleh imigresen sebab banyak sangat barang. heh, :P

> aku sampai je KL hari isnin pukul 3pagi, esoknya aku baca paper, Lisa Surihani baru sampai Langkawi untuk jelajah ABP. cehh! 


done. susah betol nak cari mood tuk update pasal Langkawi. ehh chocolate? lupa nak cerita. saya beli banyaakkkk sangat taw awak! esspecially daim dengan hersey tapi tapi, dah habis. heheeee.. :D

2 comments: