Sunday, February 13, 2011

He was Homesick


Assalamualaikum...


setiap hari call mama dengan ayah. kalau boleh nak everyday suruh mama dengan ayah datang rembau lawat dia. dia kata dia tak suka asrama. dia kata asrama bising, panas, tak selesa. heh, 

just be strong sadiq. aku pun mula - mula masuk asrama macam tue. hari - hari call mama ayah. cakap sambil nanges air mata leleh-leleh. nak suruh mama dengan ayah datang Segamat, takboleh sebab Segamat jauh gile. kau dapat Rembau pun dah cukup baek, sejam je dari kL. 2tahun je dekat sana, jangan layan sangat perasaan kau tue. dah biasa hidup senang, memangla susah nak hidup sorang - sorang. dulu kau tido sorang - sorang je dekat bilik dengan katil size queen, tapi sekarang katil double decker, 1 bilik lebih 10orang, bukan bilik dah, dome. Insya Allah lama - lama kau biasa...


Doakan dia, dia sangat down duduk asrama jauh dari family. I know you can do it dear. :')


*6.30ptg bus balik Segamat, next week gonna be week yang sangat busy dengan test and so on. owhh, video dah kena start record nie.*

4 comments:

  1. cian nye adik mira..
    cam izza la mse memule msk hostel..
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    iza pmpuan klo homesick pun xpew,
    nie laki. agak pelikla xtually. :D

    ReplyDelete
  3. die msuk teknik ke mira??...xpe..nnti da jmpe awek tuh...xnak blik da kot..heheh

    ReplyDelete
  4. as : a'ah, dia masuk teknik. jumpa awek?? jgn bercinta la! hahaa!

    ReplyDelete