Sunday, February 20, 2011

Hapy besday ayah!

Assalamulaikum...

owhh ye, hari nie terupdate banyak plak. maka boleh clik dekat SINI dan SINI okay. :D


hari nie, 20hb besday ayah kiteewww.. :D Happy besday ayah yang ke-49!! mesti ayah sedihkan kakak dengan sadiq takde dekat rumah nak celebrate besday ayah. :'( minggu depan Insya Allah kakak balik tapi kena pikir banyak kali jugakla sebab Selasa kakak ada test. hehehehe... Kakak doakan ayah sihat selalu, murah rezeki dan encem selalu. heeeee... nak tengok ayah kitew?






sama tak muka?? heeeee. kalau pergi mane - mane, semua akan cakap


"nie anak En Din kan? muka sama la" 


kalau ikot mama pergi office, semua akan cakap


"nie anak Kak Min kew? muka laen la"


then jawapan mama, anak ayah... haha! satu kepala dengan ayah actually tapi kalau dah salah paham, macam gegar dunia je rasanya. :)


hapy besday ayah! :D ♥





0 biji dragon ball:

Post a Comment