Friday, January 7, 2011

Segamat first week. :D

Assalamualaikum...

dah seminggu dekat segamat. wee~ seminggu ke? aku sampai hari ahad lepas, then hari khamis (semalam) aku dah ada dekat rumah balik. haha.. almost one week la kan. heee. mesti nak cakap mira-anak-manja-plus-mengade-sebab-balik-every-week. kan?! haha.. bukan macam tue la, xtually ada cuti 5 hari. jumaat, sabtu dengan ahad takde kelas. then isnin kelas batal. selasa pulak Johor memang cuti, hari ape ntah. maka, balikla rumah sebab nak lepas rindu. heee. :P but, balik petang macam penat gile. pukul 10.30malam baru aku sampai rumah. btw, Bukit Jalil dah pindah Tasik Selatan eh? mean terminal bus. bila LRT lalu dekat Tasik Selatan, dorang dah start operasi dah. cepatla pindah wahai bus, Bukit Jalil sesak gile. huh!

daaannn.. segamat minggu nie sejuk macam london! perghh, serius weyh! sejuk gile. aku tido tengahari pun tarik selimut jugak. malam ape ntah lagi, mengelabah tangan cari selimut then off kipas. kipas tue relax gile tak payah nak on. gaya macam aku study dekat UK je kan. haha.. ameen. :D meh, aku nak share gambar - gambar first week ktorang dekat segamat. dapat member yang semua gileee camera maka memang happening la bila tangkap gambar. :D




the guys at the back selalu jadi mangsa suruh belikan tiket balik kL. dorang duk luar, maka kirim dekat dorang je. :P




eh eh ehh.. aku nampak macam kurus SIKIT dalam gambar nie. haha! :D



Leen Vuitton. nama fb tak boleh bla. :P








final sem nie aku rasa macam berat sangat. sebab subject maybe. OM - Operation Management susaahhh gileee! Ya Allah, permudahkan la. ameen. even dapat lect yang best, cool, happening, gelak - gelak dalam kelas tapi agak pending jugakla masa mula - mula dia ajar manufacturing la, service la, aku macam ehh banking kena amik tahu semua nie kew? dahla paper nie yang paling susah. lepas tue, legal aspects and ethnics in banking, wuaa!!! cukupla aku amik law masa sem 4 dulu, nie final sem pun ada law jugak kew?! dahla law in banking pulak tue. sure banyak rambut gugur nie nak hafal law and segala bagai cases nie. chaiyok - chaiyok mira!! then untuk ETR - Entrepreneurship dapat lect yang betol dah nak tercabut mata aku dari soket bila tengok nama dia. mak aihh, susah nie! Not easy to get A la xtually dengan dia. even dia PM sekali pun. dan last but not least, selling macam best. even aku rasa dengan Pn Noreen sure banyak gile presentation but, kena score A+ untuk subject nie sebab nie je subject yang aku rasa 'ringan' sikit.


even 4 paper pun tapi tapi.. malas la nak cerita. haha! ehh babe, TG jan issues ada CAMARO SS la! my bumblebeee.. ♥ :)  kenapa aku suka CAMARO SS, sebab SS stand for 'Sayang Syafiqah' haha! perghh, tak beragak nak wat hipotesis pun. haha.. 

0 biji dragon ball:

Post a Comment