Sunday, January 2, 2011

Hello 2011,

Assalamualaikum...


bubye 2010, welcome 2011.
bubye semester 5, welcome semester 6
welcome final semester
welcome junior - junior
kakak senior yang garang + kerek nie nak balik segamat dah, jaga - jaga... :D


esok dah balik segamat. perasaan? taktaw nak describe macam mane.. takmau la tanye, dahla tengah sensitive sekarang nie, jom tolong aku wat check list..



+ baju, seluar, baju kurung, tudung  --------------> (95% done)

+ kasut, selipar jamban ---------------> (not yet)

+ makanan --------------------> (100% done. heeee!)

+ barang study, dictionary, file, beg, ------------------> (100% done)

+ barang mandian, baldi, syampoo etc,  --------------> (100% done)

+ laptop, external, charger hp,  --------------> (not yet)

+ telekung, yassin, Al-Mathurat, Al-Quran ---------> (done but not for telekung)

+ bantal, selimut ------------> (not yet)

+ print jadual dengan slip pra-daftar -----------> (not yet)


ape lagi ehh? tue je kot. aku DAH CUBA kurangkan kuantiti barang, tapi entahla.. aku rasa banyak je. haha.. rasa macam nak bawak satu bilik je. takpew, aku jauh. kalau Uni sekadar dekat Selangor je pun, aku dah relax gile dah. nie sampai ke Johor, kalau barang tertinggal wat naya je. jauh wuuu... dah final semester, waaa... final semester. heeee. macam batak gile je. :P then sem nie dapat bilik depan, hope dapat roomate yang boleh masuk. hope dapat junior yang baru masuk. senang nak bully. haha.. heepp, so rude la mira. o.O nah, nak share jadual kelas aku, aku kan suka bagi orang jeles dengan ke'best'an jadual aku. haha..





perghh, perghh.. jeles tak?? takde kelas jumaat weyh! haha.. kelas banking yang laen semua ada kelas hari jumaat, kelas D2 yang gempak nie yang takde. hahaa.. bajet gileeee. :P tapi tak best gile bile isnin satu kelas je. kalau tak, boleh aku balik segamat hari isnin. tapi takpew, khamis petang aku dah boleh chau balik kL dah. kan yana kan? haha.. kita ambik bus before pukul 6 petang atau naek train pukul 5.30petang, okay tak? alamak, sure sampai malam punya. kalau train takpew lagi, kalau bus susah sikit. dahla Bukit Jalil sesak+padat+menyampah sebab banyak sangat bus! huh.. 


boleh tak aku rasa hari nie aku emo gile. tengah kemas barang, aku boleh rasa macam nak menanges je. terok betol perangai.. :(  dengar lagu rossa - hati yang kau sakiti pun aku rasa macam nak ketuk kepala je, emo pulak. gaya macam aku putus cinta. haha.. ehh betol kot, kan hari tue aku putus cinta. haha! putus cinta la sangat, geeeli je aku rasa. bhaha.. esok gerak tengah hari. after lunch. tadi baru YM dengan Xyren, dia pun gerak tengah hari. yang sue pulak cakap aku gerak lambat sangat sebab kalau pukul 12, sampai pukul 4petang. kaunter daftar dah nak tutup dah. sue kata


"alaaa mira, kau kan dah biasa kena sound sebab selalu daftar lambat"


kentot punya kawan! haha.. dah ayah aku suruh daftar lambat, aku ikot je la. kang lawan kang, kira derhaka. haha.. merepek~ :D doakan selamat pergi dan balik. lepas nie memang aku tak online la kan. nak cari internet dekat mane? Wi-Fi ada tapi lembab gile. so doa - doa roommate aku ada berukband, boleh aku pinjam. haha..  aku rasa barang aku baru 85% siap packing. its okay, pagi esok aku sambung balik. btw,


HAPPY NEW YEAR BABE! 
:)



0 biji dragon ball:

Post a Comment