Sunday, January 23, 2011

May I Take Your Order? :D

Assalamualaikum...


before balik ke Segamat sebentar lagi, meh nak update sikit. nak bagi jeles. haha! owhh lupa, saya balik Segamat kali nie naek KiKi. aww! dah lama tak naek KiKi. hehe.. Who KiKi?? anak angkat yana. haha.. bukanla, her car la.ehh hari tue bukan kau balik sorang kew mira? mana yana? hehe.. yana balik esoknya. dia ada hal. maka saya kena balik sorang la. kecian saya, 1st kena balik sorang - sorang. nasib baek ada orang bagi tumpang. hehehe.. owhh sebelum terlupa lagi yang ke berapa kali lupa pun tak taw la, nie click la link nie, kenal dengan kawan kitew.. LIYANA. comel je orangnya. status? tanye dia sendiri la ye.. kitew sebagai kawan kena keep the secret. :P








ehh, termasuk kek daim plak. hehehe..








mau? *gelak evil* mau?? haha.. mau tempah? atau sudah jeles? kihkih... nanti saya beli banyak - banyak then makan semuanya. lagi - lagi Kisses tue, makan sorang pun takpew. esok nyer merana sakit gigi, gosok gigi pun tekan kuat - kuat. biar berus gigi tue sampai ke urat gigi. :D daim! makan dalam kereta sambil drive sedaaaap tue... feveret mama tue. memang keje dia makan dalam kereta then suruh adik - adik kemas kereta dia balik. adik - adik yew, kakak duduk lepak depan tv. weee~


mau???? hahaha..
*gelak evil lagi*




p/s : nad, mak aku buatkan pizza untuk kau... suka?? senyum sampai telinga? haha...



geli plak rasa bahasa kan diri saya nie. haha! :D 

0 biji dragon ball:

Post a Comment