Sunday, January 16, 2011

Seniors.

Assalamualaikum...


1) apa perasaan korang kalau senior mean kakak / abang kesayangan datang menjenguk atau kata nama laennya, datang melawat?

2) apa perasaan korang kalau kakak / abang senior tue belanja korang makan? :P

3) apa perasaan korang kalau kakak / abang hanya dapat berjumpa dengan kita (mean korang la) hanya dua atau tiga kali je setahun?



Rasa sadis kan! Kecuali yang ke-2 tue. Haha! OMG, semalam kak'ada dataangg!!! Excited gile weyh! Sumpah! Muka aku kemain excited nie, tak nampak kew? :D dahla masa hari jumaat tue kak iqa ada call bagitaw yang kak'ada datang dari Kelantan sebab nak pergi tido rumah Abang Izwan dekat Batu Pahat. Abang Izwan tue boyfie kak'ada. Mak abang izwan nak jumpa. Phewitt~!! Haha. Doa kan jodoh dorang taw! Amen. Ingatkan tak sempat nak jumpa kak'ada sebab kak'ada kata dia balik Kelantan dari Batu Pahat tapi tak jadi. Memang rezeki aku dapat jumpa kak'ada. :D

Then bila kak'ada datang bilik, ktorang borak – borak. Seronok gile masa tue. Aku yang tengah mengantuk before kak'ada datang terus segar bile jumpa kak'ada. Baru perasan yang dalam hati nie rindu kak'ada rupanya. Eceh! Haha.. kemudian, ktorang decide nak keluar. Ajak kak wana sekali. First time keluar 3 orang macam nie. Memang happening la. Lepak dekat Secret Recipe dekat Segamat Baru, kak'ada belanja! Wuu~ :D  ktorang buat gaya macam Secret Recipe tue ktorang punya. :P after that jalan kaki pergi Segamat Lama, lintas jalan pun boleh maen – maen. Sepanjang perjalanan borak gelak – gelak.

Yang aku ingat sampai sekarang masa borak on the way ke Segamat Lama tue, kak wana kata dia nak hantaran dia kereta Lancer. Mak aihh, tak beragak nak demand pun. haha! Yang kak'ada lagi pun, dia kata dekat Abang Izwan, dia nak hantaran dia pergi Korea. Nak jumpa pelakon Korea. Haha! Macamla jumpa pulak kan dekat sana. Then mula la berangan nak rumah sebijik la, ada bibik segala bagai. Banyak berangan betol senior – senior aku nie. Panggg..! ha kan dah kena lempang, aku pun kuat berangan xtually. Haha!

Dah selesai duplicate kunci bilik aku semua, tak mau suruh UPK duplicate kan, mahal giloz! RM5. Aku duplicate RM3 je. Ceh! Ktorang decide nak pergi karok. Perghh, dahla kak wana kaki karok. Memang ecxited sangat sampai karok nie dia belanja. Haha! Karok dekat karaoke jamban je. But happening kot. Aku dahla bukan kaki karok boleh joint dorang melalak sekali. Haha.. takpew, untuk kak'ada boleh buat apa sahaja. Wee~ mesti budak – budak nie menyirap habis dekat aku, kalau ajak karok takmau tapi dengan kak'ada ngan kak wana boleh karok pulak. Haha! Please be someone special for me, sure I will do everything for you. Pehhh, bajet bajet! Sepak kang naya je. Dahla pendek. Haha! Bukanla, saya segan nak karok dengan awak semua sebab suara awak semua sedap sangat wahai kawan – kawan ku. Suara saya macam katak-yang-panggil-hujan-duduk-bawah-tempurung. Sadiss nye. Hukhuk..

Dan dan.. 24 lagu weyh!!! Perghh perghh!!! Suara akak dah tukar jadi Ella dah, pasan tak? Haha! Dan kak wana nyanyi lagu Pelamin Anganku Musnah dua kali babe! Serius patah hati nie. Haha.. owhh lupa, semalam aku keluar dengan dua orang yang hatinya tengah patah. Terok rupanya patah hati nie. Sakit eh? Aku dah lupa dah macam mana patah hati. Last aku patah hati before aku masuk dip, mean 3 tahun lepas la. Perghh lame sioot! Heartless kew ape aku nie. Hikhik… yang hari tue bukan kau patah hati kew mira? Yang tiba – tiba takde ribut hujan petir semua kau post lagu Permata Yang Dicari tue. Bukan patah hati kew? Owhh yang tue *muka cool control habis nie* patah hati kejap je then dah sambung balik. :D Peace~!








Cheese Cake.



indulgence. 
feveret sampai mati. haha!



punyala rindu meatball Ikea, aku amik Secret Recipe punya.




owhh,, tembamnya. =.="







kak wana. 










boleh tak lagu 6 yang terakhir nie macam menjelaskan isi hati wanita sekarang? :D




dan kak'ada belikan KFC. wee~ haha! ingatkan dia belikan Snack Plate tapi dia belikan ayam 5 ketol. aku yang lupa ada KFC dalam bilik baru nak makan pukul 12 midnite malam tadi. sekali bukak mak aihh.. 5 ketol babe! *pengsan* kak'ada saje nak bagi aku demok tembam tembum lagi. T___T


tengs for the day. Love you both! ♥ ♥ ♥

0 biji dragon ball:

Post a Comment