Thursday, December 2, 2010

seronok dapat kena kan orang nie. :P


sebenarnya takde motif pun tapi aku tengah tak taw nak update ape walaupun banyak yang nak update. pasal novel especially. dah habis baca. nak post tapi mood tak datang pulak. dan mereka hadir di saat hati ini di landa badai. ececehh..


first, aku kenakan ina 








:)

aku suka betol kenakan orang nie. hee


lepas tue, hambik kau ! 




then aku YM ngan sab tanye ape masalah mamat nie tiba - tiba cari pasal nie. sekali, ambik kau! aku balas balik. HAHA..






datang rumah aku esok, aku bagi air kosong je nanti! HAHA.. 

T_T




*lepaking bersama pinaz, iqa dengan jijah tadi membaca kebaikan pada diri. iqa bagi selsema dia dekat aku. adoyaii.. *

0 biji dragon ball:

Post a Comment