Wednesday, December 8, 2010

Gegaq Penang!


Penah masuk? Aku taw pasal museum nie pun dari member. dari gambar dekat facebook dia. HAHA.. di sebabkan aku tak taw di mana letaknya museum nie, before pegi holiday tue, aku sempatla google earth. aku kan memang suka google earth nie. rasa comel je tengok bumi depan mata. HAHA.. 






Owhh Johnny Depp
Encem woo!
:)







Sesame Street




Elmo. 

Ramai member aku suka elmo nie. K'yana, balqis, owhh ha, sheeena pun sama. :P








Eeeei pengotor ! taik hidung terkeluar! HAHA..




Kiri tue pig, aku bukan nak cakap pasal pig, pooh tu comel kan! :D







Batman








alohhh comel.. tapi sampai sekarang aku tak penah tengok cerita dia. :P




Snow White.







Garfield.







Hero aku. HAHA..
weyh ingat tak t-shirt superman aku tak nad? hikhik..




















Sailormoon!
lama dah tak tengok. 













Muka sama tak? cepat kata tak kalau kena kejar dek shrek baru taw!
alaa, sebenarnya sama ngan shrek. taw. paham. (=.=")









Dragooon Ball. 
Masa kecik Goku comel gile. Ehh jap jap, mane atok botak yang gatal tue eh?























Eeeeuuuuwwww..



Mama kata kecian dia tak cukup tido. :)
nie la model terbaek untuk Garnier Nutritioniste Skin (eye roller)








Cari dia kalau paku dekat rumah hilang. HAHA..








Betol macam setan.




Ha! ingat tak patung nie? patung yang jahat gilee tue. keje nak bunuh orang je. dia la patung paling kejam aku rasa. sampai sekarang, aku takut nak simpan patung cenggini dekat rumah sebab nanti malam - malam mimpi dia datang bawak pisau. huh, sumpah annoying. 




Pembunuh!! 
eh apehal aku emo nie? HAHA..




Nightmare.



hiyaaakkk!





Wall E
Sape suka Wall E cepat angkat kaki. aku pun suka. wee~
comel sangat cerita Wall E nie. :D




Cerita wajib masa zaman tak reti nak lap hingus sendiri.




Doreeeeeeeemon! ♥
sampai sekarang aku layan cerita nie. Doremon pengembaraan ke barat la, banyak lagi. dekat Ceria ada kalau nak tengok. ^^








Mrs Potter. 
:P




Hermione.




Lilo & Stich










kegemaran semua.
















Okay done. harga untuk masuk museum nie, RM10 untuk dewasa dan RM6 untuk kanak - kanak. Dia tak besar sangat pun, 7000 kaki persegi je kalau tak silap. Tapi aku tak puas hati sebab takde Sakura, Slum Dunk, Tottaly Spies. Maybe aku tak perasan kot. think positive. heee..

Kalau korang nak pegi, google earth dulu. Dia dekat Tanjung Bunga, Penang. 


btw, maafla kalau banyak sangat gambar. Amirah Syafiqah mane reti nak masukkan gambar sikit - sikit nie. :)

0 biji dragon ball:

Post a Comment