Wednesday, December 29, 2010

gian tak semestinya untuk matpit! hahaha

Assalamualaikum...


  • Kizashi dah sampai M'sia babe! launch 2011 maybe. tak sabar nak tengok on the road. :D
  • verna much better dari polo kot.. heppp mira, kutuk polo lagi. hahaha~\
  • kenapa ehh, aku rasa la kan, honda city makin lama makin tak chantek je. serius.. 
  • Audi RS3 perghh! perghh!! 
  • Genesis look like 'garang' wuuuu...
  • polis pakai forte?? ha?? mane pergi evo10 wahai abang polis?? hahaa.. tak cukup laju lagi ka evo10 sampai nak tukar ke forte. haha..  



xtually, aku gian nak cakap pasal kereta. hahaha.. aku malas nak post dekat blog sebab karang orang tak paham sebab member aku ada tegur 


"mira, takyah la post pasal kereta dekat blog. ktorang tak paham.. kau je yang paham"


okay fine. tapi di sebabkan aku gian sangat, gian tue gaya macam aku nit matpit plak kan.. haha.. nak termuntah muntah aku cakap pasal kereta. sedih betol. hukhuk.. aku tulis sikit - sikit je, ada yang lama, ada yang baru. kang korang tak paham. heeee. tapi betol la, bab polis pakai forte tue aku rasa macam nak hantuk kan kepala aku dekat dinding je. abang polis, pas dekat saya evo10 tue! boleh bawak balik segamat. hahaa.. 

2 comments:

  1. style kn polis..dh puas dok saman org pastu bli keta plak..hampeh..
    tu br forte..yg camry ko x taw???

    ReplyDelete
  2. polis pakai camry??
    haaaaa??????
    mane ko taw niee?

    polis nie nk tgkp pnjhat kew atau nk bergaya nie? hahaa

    ReplyDelete