Friday, December 24, 2010

3 hari yang sangat indah.


Assalamualaikum...

waahh, sudah lama rasanya aku tak update blog. busy sedikit dan memenuhi undangan outing bersama kawan - kawan. teheeee.. :D takmau cerita panjang - panjang, minggu nie 3 hari berturut aku keluar. perghh.. hebat. gaya bapak aku macam CEO SYABAS je. haha.. rabu, ikot trip. pergi KARANGKRAF dekat Shah Alam.. best! sebab tak penah pergi lagi kan. dapat jumpa siapa wartawan di sebalik cerita - cerita sensasi di media, haha.. dapat tengok macam mana editor edit pic artis. dapat tengok muka artis yang ori sebelum di edit (psstt, tengok muka CT ori, perghh.. cun siot! editor kata muka CT licin. takde nak edit lebih - lebih. waahh, bangga aku. :D ehh, apehal aku bangga plak? haishh.. masalah.. hahaha) lepas tue dapat tengok tempat dorang cetak magazine and newspaper SINAR HARIAN. what the great.. bangga anak melayu ada yang berjaya sampai ke tahap macam tue. untuk pengetahuan korang, KARANGKRAF adalah company pencetakan ke-dua terbesar di ASIA TENGGARA. bangga tak? dia jugak company yang berdiri atas kaki sendiri tanpa memerlukan bantuan kerajaan. okay, sila bangga sekarang.

kalau pergi sana, dapat beli magazine / novel dengan discount 15%. then dapat jumpa FAEZAH ELAI dengan 




SHILA. 

without make-up okay. :D
pucat kan? penat kot. she so nice la. layan je semua. patutla tak penah dengar apa - apa yang buruk pasal dia even dia taklah se-gah CT kan.. heee. owhh, faezah elai tengah make-up masa nie.


WED - BFF PHOTOSHOOT



owhh, look like mak nenek kan! hahaha.. nie prop ktorang. akan ada entry khas untuk photoshoot ini. :D


THURS - BFF outing



BFF lagi. hahaha.. ktorang kenal since 1997 lagi. darjah satu tuee.. perghh. budak nie tinggi melangit. aku takat bahu atas sikit je. masa darjah enam dulu, orang boleh expect dia dah sekolah menengah. yelaaa, tinggi melangit kan. macam KLCC. hikhik.. lepak dekat The Curve, maen boling dekat sana (tengah ada promotion tue.. 3game = RM10) singgah kedai tengok baju baby sebab ina adalah becoming ucu la. excited gile nak dapat anak buah. jalan - jalan je, dia tarik tangan pergi kedai tue, kedai nie.


" mira jap, nak tengok baju untuk adi"


siap dah ada nama tue. bulan 3 adi lahir. wee~ then makan dekat Popeye's. not bad. okayla kot sebab aku bukan cerewet bab makan pun. then jalan - jalan lagi after that singgah ikea sebab mengidam nak makan meat ball ngan daim cake. perghhh... tercapai jugak hasrat. hahaha.. sebab ina tanya 


"kau nak pergi mane? aku bawak. tapi kau tunjuk jalan la."


macam driver kan? hahaha.. bab jalan nie tarahal la.. hahaa.. cehh bajet lebih, masa drive nak pergi danau kota boleh pulak sesat. sedangkan dekat je pun. ishh ishh.. bukanla awak, kite salah masuk lorong actually.. (ececeehh!!) heee..


" ikea jom! nak makan meat ball dengan kek daim"


"okay set!"


asyik makan je kan.. bila tengok baju, tanya diri sendiri bila nak kurus. jeles tengok orang pakai baju comel comel nie. bila nak makan, semua sanggup telan. hahaha.. janji kenyang. hikhik.. okay then, nanti update lagi. 


--------------------------------------------------

sale camaro lagi tinggi dari mustang. perghh, thumbs up!
love Verna. comel kot! 

0 biji dragon ball:

Post a Comment