Sunday, November 21, 2010

New baby from A.S


Hey dear, check this out ! 




New baby from her babee!! Aku baru lepas tengok website ALAF21, bila tengok dekat senarai novel baru ada Aisya Sofea, mata nie macam, what the.. NOVEL BARUUUU!!!!! HAHAHA. Aku tengah excited nie,, paham tak? Hikhik.. Jom beli jom! Kena cepat sebab novel Aisya Sofea memang cepat beno nak sold out nyer. Letih aku nak berlari pegi KLCC sebab nak rebut novel. (=.=") Owhh sebelum terlupa, Siti Rosmizah pun dah ada yang baru. Aim sekarang dua nie. Guna duet sendiri ye sebab kalau mintak mama, nanti mama kata 


" mama tak baca novel. kalau nak beli sendiri.."


Okay fine, Aisya Sofea RM20, Siti Rosmizah RM23. Sekarang tunggu hlovate plak. Owhh jangan keluar sekarang dear, nak cari duet dekat ceruk mane lagi.. :P



*nama novel baru Aisya Sofea - Masih Setia. Nama heroin dia MIERA okay. Ulang balik MIERA. kena beli niee!! HAHA*

0 biji dragon ball:

Post a Comment