Saturday, November 6, 2010

Naked? Not anymore


HAMBOII, TAJUK KAU MELAMPAU. KAU INGAT NIE ENTRY LUCAH? HAHA!!


Bukan la.. :) Sebenarnya nak bagitaw yang aku dah temui baju yang sesuai untuk my baby. Selama hampir setahun kita bersama, baru 2 bulan lepas aku jumpa baju tangkap muat untuk kau wahai sayangku. Selama ini aku mencari baju yang berwarna hitam yang selalu mereka pakaikan kepada baby mereka tetapi sampai sekarang tak jumpa. Aku dah tak sanggup nak biarkan kau naked di hadapan mereka semua ! eh? haha. Aku pas kau dekat kawan - kawan aku, mereka cucuk dan langsung tidak mempedulikan kau yang naked. Kadang - kadang aku kecian tengok kau tapi aku dah cuba yang terbaek untuk bagi kau yang terbaek. Sampaila aku jumpa baju tangkap muat yang aku sendiri pelik kenapa aku boleh beli? Mungkin aku dah desperate sangat sebab dah tak sanggup tengok kau naked di hadapan mereka. 

Maka, hampir 2 bulan jugalah kau pakai baju tangkap muat yang aku beli. Walaupun aku rasa agak geli dengan warna baju tangkap muat kau tue, sebab warna kau merah menyala ohh jantungku tapi baju tangkap muat kau tue biru turquoise. Maka agak geli la. Geli tak? haha. Dan tadi, masa aku jejalan, aku sempatla singgah kat Popular. Ingatkan nak beli novel tapi sekali, ciss, dia tak update pulak. Wa panas betol ! Tapi aku jalan la jugak keliling Popular tue. Dan aku jumpa baju yang sesuai untuk kau baby. Warna yang hampir sama dengan badan kau dan aku terus beli. Walaupun dalam hati aku dah ragu - ragu, muat ke tak eh untuk kau. Tapi aku beli jugak. Kau jangan risau. Bila sampai rumah aku try dekat kau baby, finally, YESSSS ! Sangat sesuai. Alhamdulillah, kau dah tak naked lagii.





U dah tak naked lagi baby. hahaha. :)



-------------------------------

Mama belanja Kenny tadiii ! ! :P








Muka lapaaar. ;D




Esok balik Segamat dah, Khamis ada paper FA (Financial Analysis), Sabtu - MUET dan ahad paper IS (Information system). Ahad malam i will be home. lepas tue cuti sem ! owhh yeaahh.. Ada dua entry tertangguh, entry besday my BFF dengan my besday, hikhik. Bubye ! :)


0 biji dragon ball:

Post a Comment