Friday, November 26, 2010

Loserrr !


Date : 24/11/10
Venue : times square

Okay, dats day hari berjimba dengan kawan baek tercinta. Terharu sebab mereka sudi mengikut kehendak aku sebab aku nak tengok HP. dorang tak layan sangat HP nie. heee.. btw tengs syg! alaaa, takde gambar pulak. sebab banyak kat fon ila.. takpew, nanti ehh.. :P boleh tak masa nie aku satu panggung dengan xyren, ada dekat wayang 3D dekat food court tue tapi aku langsung tak pasan dia. HAHA.. 




Date : 25/11/10
Venue : Mid V

Memang hari nie kelam kabut gilee. Malam before tue iqa dah IM kat FB kata sab ajak keluar semua. aku on je.. (penah pulak aku tak on kalo bab keluar nie. HAHA.. ) dahla dorang tak inform pukul berapa. yang sab pulak kata sok jadi sok jadi, tapi tak inform aku pukul bape. memang samdol betol. HAHA.. aku mesej tak nak balas. baru pukul 12.30tghmlm masa tue, sab boleh kata aku dah tido la. aku jenis tido awal. dah tue esok pagi bukan nak balas mesej aku. samdol kuasa dua betol. HAHA..

Then esok paginya sab call aku around pukul 11.20am tanya aku dah siap ke belum sebab dia kata tengah on the way nak datang amik aku. Aku yang tengah syok lepak depan tv masa tue terkejut beruk taw tak! betol sengal dorang nie. kelam kabut aku lari masuk bilik air then siap semua (ciss, kantoi anak dara tengahari tak mandi lagi. haha..) Bila aku dah siap semua, lambat pulak dorang sampai. pukul 12.30tghr baru sampai umah aku. masa nie baru aku teringat yang iqa penah kata dulu " sab nie kau jangan percaya mira. dia kata lagi 5 minit dia sampai tue, maknanya lagi 30minit baru sampai" okay, pengajaran di situ. :P


Dorang bawak pegi Mid V, aku ingatkan ampang point je sebab dekat je kan, sekali driver bawak pergi Mid V. layan je la.. dalam kereta semua nak tengok wayang. semalam dah tengok HP, hari nie dorang ajak tengok NANGKUNG. taw? okay la, not bad cerita dia. tapi macam biasa la, aku nie kan penakut bab - bab H nie so takut jugakla sebenarnya. hee.. 




driver - sab






Budak nie ia - ia nak makan RASAMAS. sekali cuba tengok dekat tangan dia, kupon berlambak babe! patut la dia nak makan sangat. HAHA.. 



noratiqah mohd suffri
single but unavailable
tinggi 5kaki lebih, dekat 6 kaki la. 
berminat? email aku.
HAHAHA..




kupon sab. :D




zain, sab












teka dekat mana? kat Mid V weyh.. asal aku tak penat taw site yang macam muzium nie eh?











BOLINGGGG.. 








zain - mamat nie satu group ngan aku time boling






Boling kali nie, haishh malas aku nak cerita. buat sakit hati je, kalau iqa baca entry nie mesti dak tue tengah gelak guling - guling atas katil, ^_^ mane tak nya, aku kalah ! ciss, badigol betol. Dahla perbezaan mata dengan iqa tue banyak pulak tue. tapi kalau ikot group, aku ngan zain menang sebab sab dapat 91 je total. zain dapat 93. HAHA.. tapi takpew, aku pasrah. aku tengah lapo masa tue so takleh nak angkat bola boling yang berat - berat nie (ececehh!!). Mid V pun satu, aku selalu maen bola no 8, penat aku cari tapi aku jumpa no 9 je. so tak larat den nak angkat no 9 tue. tue yang kalah tue. HAHA.. ngade ! :P

Dalam kereta pulak masa on the way nak pegi makan dekat wangsa maju, iqa happy gilee! yelaa, 1st menang boling. opss! sori iqa.. HAHA.. aku bagi chan je tue. :) dalam kereta gile bising. 

" aku tak sangka la mira, aku dapat kalahkan kau boling kali nie. kau kan terror boling. haha.."

celah mana aku terror boling pun tak taw la. T_T. bila suruh tukar channel radio laen, asyik tak boleh je tangan dia nak tekan. iqa cakap 

" ehh tak boleh pun nak tukar radio. tangan aku untuk boling je kot.. HAHA.."

" diamla iqa. jangan cakap ngan aku dah. jangan tegur aku dah."

" ehh mira, relax la. tak sangka aku dapat kalahkan kau. HAHA.."

sumpah masa nie aku rasa cam loser betol. HAHA.. tapi tadi masa aku transfer gambar dekat laptop, baru aku perasan gambar nie. kau tengok kaki iqa weyh. kaki dia lepas line. mane aciiiii !! maen tipuu.. HAHA.. memang la dia leh strike kalau cenggitu. HAHA.. tengok cepat, tengok.



kan kan kan !! 
:P




pendek (=.=")




PANAMERA WEYH ! ahaks.. :D 





gambar syok sendiri kena ada. HAHA.



then aku sampai rumah dekat pukul 10.20 malam. gilee kan! paling lewat aku balik. HAHA.. ayah dah siap hantar mesej tanye

" pukul berapa nenek harimau?"


haha.. paham tak? :D Mama kata lepas nie jangan keluar dah. yelaa, 1st aku balik malam. paling lewat aku sampai rumah pun pukul 7 malam. :P okay mama, orang dah tak keluar dah. minggu nie je. minggu depan orang merayap balik. HAHA..


12 comments:

  1. tgk!ponggong panamera klaka laaaa

    ReplyDelete
  2. agakla.. haha..

    kata coupe kann.. <---- pnjam ayat ko

    ReplyDelete
  3. hahha tau xpe..
    kira dkt je sbenanya aku dgn ko..ahaks..
    :P

    ReplyDelete
  4. xyren : tue la pasal. asal aku boleh x perasan ko eh? dhla 1 pggung, then ko g 3D, aku g food court. haishh.. pelik2.. haha

    ReplyDelete
  5. Mira sengal, mengong, ko wall kn smua ni, aku baru tau ni, ini first tme aku bca blog ko, badigol,....

    ReplyDelete
  6. aku rase tu sab kot... (iqa)

    ReplyDelete