Tuesday, November 23, 2010

Hapy besday mira ! *lambat lagi !*




Even lambat tapi its okay,, better late than never. :P

Btw, tengs kepada semua yang wish, either dekat fb and through mesej. tengs and appreciate sangat ! :) Tahun nie dah 20an, dah takde belas - belas dah. sudah tua :( kena pikir masa depan, kerja, asset, kawen. eh? HAHA. tapi aku tak matang lagi aku rasa. so tak payah pikirla yang no-4 tue. :P 

dan, tak lupa juga kepada mereka yang bagi hadiah. Owhh, suka sangat ! ♥ Terima Kasih, Syukran, Thank You, apa lagi eh? Aku belajar 3 bahasa nie je. HAHA. SAYA SANGAT SAYANG DAN AKAN JAGA SEBAEK MUNGKIN ! :-) lagi satu, saya akan ingat sampai bila - bila k'ainor datang Segamat bagi hadiah besday saya. terharu sangat. tengs and sayang k'ainor ! ♥



dan dan dan *berapa banyak dan la..*


I can't believe finally I got 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V










YEAHHH, FINALLY ! :D

Jutaan terima kasih kepada ayah dan mama <----- rasa tak macam aku nak bagi speech dekat depan khalayak ramai? perghh ayat ! khalayak! HAHA. kalau guna duet sendiri memang tak mampu. nak kena tunggu keje baru nak beli. terima kasih sangat-sangat! looove both of you so much ! ♥ ♥ ♥ 

Even I love / need / want to be NIKON user *sila ketuk kepala budak nie sebab tak reti nak bersyukur* tapi saya hargai. :) dan ayah kata " jaga elok - elok, besday lepas nie dah takde hadiah." what the.. HAHA. okay ayah, fine. :D  sama situasi masa aku dapat gelang 3 tahun lepas. HAHA. ulang balik ye, last aku dapat hadiah dari parents masa besday 3 tahun lepas. HAHA. gelang yang tak penah aku bukak. :)




TERIMA KASIH ! 



*mesti straight seminggu aku jalan, makan, tido sambil senyum !*

4 comments:

  1. mira cool gler..
    nant ambk pic aku slalu k..
    hahah

    ReplyDelete
  2. HAHA. cool kan! ahaks.. sumpah aku tak caye. :P
    tapi kena jaga elok2, mane taw 10tahun aku x dpt hadiah hanya kerana ini. HAHA.

    okay,nnt kita kuar aku bwk! :)

    ReplyDelete
  3. wah,,,sronoyer,,, cool tu,,, jgn demand ok mira... ;)

    ReplyDelete
  4. tue la pasal, bdak x reti nak bersyukur kan!

    *ketuk kepala dia cepaaat !! haha..*

    :D

    ReplyDelete