Wednesday, November 17, 2010

Aku admirer kau rupanya..


Aku dok nyanyi selalu lagu nie tapi tak penah nak kenal siapa penyanyi dia. Dalam hati dok puji suara kau sedap. agak half of year jugak la jadi tone message aku kat hp. Sekali, bila aku bukak youtube search lagu nie, kau ke yang nyanyi??? HAHA.







video

Bruno Mars ft Travis McCoy




Maksud aku yang "kau ke yang nyanyi?" tue, aku ingatkan Bruno Mars tue kat part yang rap tue. Rupanya tak.. HAHA. Salah orangla mira. ahaks. Btw, lagu kau Just the way you are pun best ! :D




* dulu aku ingatkan dia sebut fucking bad. rupanya fricking bad* banyak betol salah paham pasal lagu nie. :)


0 biji dragon ball:

Post a Comment