Monday, October 18, 2010

Car [ vi ]


ello kawan - kawan <------ asal aku rasa cam aku sebut gaya ello kawan - kawan gaya raja lawak je. ciss.. ! hari inikan wa mahu cerita pasal ini. di bawah nie. lu olang tak payahla nak scroll bawah lagi, baca sampai habis apa yang wa mau sampaikan. haha. sejak lepas raya hari itukan, wa banyaaaak busy ma ! so wa taklah up-to-date sangat pasal ini lelaki lelaki idaman di bawah. wa baru tahu prius dah berkurun masuk Malaysia. HAHA. teruk kan ! yang wa taw, paling latest pun Lotus Elite, Eterna. tak silap wa masa itu kat Paris Moto Show hari tue. banyak juga lelaki idaman yang keluar masa itu tapi wa sempat usha sikit je. asignment wa lagi penting. haha. 





Ini fiat 500C kan, taklah keluar masa Paris Moto Show hari itu tapi wa cuma nak cakap kereta nie comel maa.. macam kereta Mr. Bean. HAHA.






Ha ! Ini lelaki idaman keluar masa Paris Moto Show hari tue tak silap wa. lu olang pergi google kereta ini kan, lu olang tengok design belakang dia. aduhh.. wa pelik je. lu olang pergi google la, baru lu olang paham maksud wa. lu olang google Jaguar C-X75






Peugeot RCZ Asphalt limited edition
Ini Peugeot kan wa banyak respect. wa rasa dia encem gila tahap gaban. Sekali wa tengok dah macam Audi dah. dua kali wa tengok baru wa perasan ini peugeot. HAHA. wa rasa mungkin sebab dia limited edition sebab tue wa suka sama ini kereta. ;P






HA ! ini kereta.. sekali wa tengok serius macam MyVi. HAHA. wa ingatkan Produa ada joint Paris Moto Show hari tue. hikhik.. ini Toyota iQ. waaa !! Toyota ma.. haha. Ini baru concept. kang dah release betol - betol, bukan camni rupanya. 






Wa tak minatla design belakang dia. depan dah gempak tapi belakang wa rasa keciwa pulak. tapi papehal, Audi memang tak penah mengecewakan. 



* tadi wa buat Carbonara. perghh.. licciiiinnn !! :) *


0 biji dragon ball:

Post a Comment