Friday, October 22, 2010

Addicted

The Vampires Diaries



Dah, tak payah nak tenung lama - lama. jeles taw tak ! haha. expecially yang belah kanan, jeling je. yang belah kiri nak rembat pun takpew. hambik ! haha. ishh ishh.. Dah masuk season 2 pun, yang aku balik rumah boleh sibuk nak cari link supaya boleh download cerita nie. weyh weyh, aku dah tengok season 2 punyaa!! dah tengok sampai episode 5. huahauahaua.. agak - agak, anis dengan dayah mengamuk tak? hikhik.. dan nie biha (my roommate) kata




" akak nie memang suka kan kalo bab vampires nie.. "



" a'ah.. haha. kenapa eh? "



" takde, macam pelik. yang twilight, semua ada. bukan movie je, novel pun ada. nie, layan pulak vampires diaries. "



" haha. seronok la. dorang punya vampires tak takot la. semua hencem ! <----- kau tengok motif sebenar. haha"




" kalau vampires melayu? "



" whoaa.. takmau takmau jumpa.. mintak di jauhkan. "




:D



hello Ian Somerhalder ♥




* woii, nie final mira. bukan test. kau bilee nak pegang buku niee? ntah. haha*


0 biji dragon ball:

Post a Comment