Saturday, September 18, 2010

Trip raya yang sangat gembira.

As usual, kalau raya mesti ada trip raya rumah ke rumah. dorang tak bagi datang pun, kami langgar je. ehh sebelum tue bagitaw la dulu tapi macam biasa,



" rumah aku ada kuih je. tak perlulah nak datang.. "


" mak aku takde. korang datang laen kali la.. "


" ehh mak aku tak masak pun, nanti tahun depan datang eh !"


" rumah aku tertutup. haha"




dengan muka senyum kambing tue. dialog kat atas biasanyer keluar dari mulut helmi, hilman, jamal. heee.. sorila dude. btw, kadang kadang kami redah je pergi rumah mereka - mereka yang d sebutkan nama tue. ;p dan untuk tahun nie, kami buat trip dua hari berturut - turut. start dari hari rabu especially untuk cikgu - cikgu. 






Cikgu Sha,,




Trisya comel bangaaat !















Otw ke rumah Cikgu Nurul











Cikgu Nurul. :)





dan ada juga rumah kawan - kawan yang kami sempat singgah seperti rumah fatimah, june dan ferda. So around 5 rumah la kami pergi hari rabu hari tue. trip raya, mana penah tak best kan. sure best giler. gelak sampai perut dah nak keluar usus. sampai rumah terus pengsan. sebab perut ketat gile dengan makanan. dan keesokkan harinya, kami raya 9 buah rumah. HAHA. akan d update sebab pic kat camera lain. ;p


Selebihnya gambar dah upload dalam facebook.

:)




0 biji dragon ball:

Post a Comment